Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti is féltek a jehovásoktól?...

Ti is féltek a jehovásoktól? Én nagyon. Tudtok megoldást, hogyan védekezzek ellenük?!?

Figyelt kérdés

2017. jan. 23. 18:29
1 2 3 4 5
 11/41 anonim válasza:
83%
Én kérek elnézést a kérdező nevében, hogy fél egy manipulatív szektától, aminek a tagjai rendszeresen zaklatják őt.
2017. jan. 23. 19:20
 12/41 anonim ***** válasza:
pisztoly
2017. jan. 23. 19:35
 13/41 anonim ***** válasza:
83%

Liwing:

Még jó hogy. A terroristákat és gyilkosokat lekapcsolja a rendőrség, ti viszont szabadon járhattok-kellhettek.

2017. jan. 23. 19:39
 14/41 anonim ***** válasza:
84%
liwing whitness nő?? :O Na ma is megtudtam valami újat.
2017. jan. 23. 19:41
 15/41 anonim ***** válasza:
63%

így van egy károgó öregasszony ül a gép mögött :D

egyébként ha utcán megtalálnak és nem lehet őket levakarni (ami ritka, többnyire adnak egy szórólapot és ennyi, persze divat felháborodni, de nem értem miben rosszabb ez mint bármilyen más szóróanyagot elvenni aztán a következő kukába dobni) akkor érdemes megjegyezni hogy épp vért mész adni, meglátod hirtelen elhúzódnak :D

2017. jan. 23. 20:06
 16/41 anonim ***** válasza:
63%
Kedves Kérdező! Az évek folyamán kifejlesztettem ellenük egy tökéletes módszert, 5-ből 5 különböző térítőnél bejött: szóba kell állni velük 2 perc erejéig (azért csak ennyi, mert utána el fognak menekülni maguktól) és ki kell fejteni, hogy szerinted nem létezik bűn. Azonnal le fognak mondani rólad és egy életre elkerülik még a környéket is!
2017. jan. 23. 20:18
 17/41 anonim ***** válasza:
58%

Károgni?

Öregasszony? :)

Haha :) ha meglátnál meglepődnél barátom.

Most az jutott eszembe, hogy az ilyen "fiatal" aki ilyen megjegyzéseket tesz, milyen véleménnyel van a saját szülőjéről, aki lehet, hogy ugyan annyi éves, vagy még több.

Na de adja Isten hogy megérd a 49.-et

szívesen megnéznélek, vagy meghallgatnálak, mennyire tartod magadat öregnek.

2017. jan. 23. 20:30
 18/41 anonim ***** válasza:
23%

Lekapcsolja a rendőrség?

Hát tudod Barátom, adja Isten hogy ne legyen olyan idő, amikor azt mondanád, hogy inkább a Tanúk járkáljanak mint a Terroristák....

2017. jan. 23. 20:34
 19/41 anonim ***** válasza:
56%
""ha meglátnál, meglepődnél, barátom". Hűha, mekkora lett az egó, a kereszténységben nem az alázatosság a lényeg? Jaj, bocsi, visszavonom, ti nem vaagytok keresztények.
2017. jan. 23. 20:41
 20/41 Ozmium42 ***** válasza:
77%
Szokatlanul, erőltetetten viselkednek, elfojtott frusztráció árad belőlük, rögeszmésen hajtogatják ugyanazt, nehéz levakarni őket, megállítanak az utcán, megkeresnek a lakásodon, nem éppen egy egészséges mentális állapotú, megbízható ember benyomását keltik.
2017. jan. 23. 20:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!