Miért van itt ilyen sok Jehova tanúja kérdés?
:D Micsoda cáfolat az, mely versekbe ütközik! :D
"lila dalra kelt egy nyakkendő" :D
És itt a lezáró válasz, a: "te tudod" :)
Ezzel vége. Magasról tesznek a Bibliára, mert ha érdekelné őket, akkor nem az őrtorony szubjektív maygarázata után loholnának, hanem a Biblia után.
Vidiripi
Living Witness!
"Csak azokat az időket írom, amiket házanként, vagy más területeken töltöm el."
Van aki nem így gondolkodik, de esetedben akkor tévedtem.
"Az itt eltöltött időket magán szorgalomból teszem, és azért, hogy lássam, milyen vádaktól kell megvédenem a testvéreimet, illetve Isten szavát."
Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát? Isten szavát?
- Ez komoly? Nem akarom elhinni! Nem a Bibliát kritizálják vedd már észre hanem az Őrtorony hazugságait és tévedéseit!
A testvéreidet meg attól véd meg hogy terjesszék ezeket a hazugságokat és tévedéseket!
Egyébként meg a testvéreidnek kellene megvédenie saját magukat. Mert senki nem kényszeríti őket arra hogy itt az oldalon tevékenykedjenek.
"Ők továbbra is megtisztelnek az emberi mivoltunkban, és nem vagyunk haragban sem nem bántjuk egymást, hanem békében élünk a szomszédainkkal, munkatársainkkal, stb."
Igen Jehova tanúin kívül senki más nem tesz ilyet. Csak és kizárólag Jehova tanúi képesek tiszteletet mutatni, haragot nem tartani és nem bántani embertársaikat és békében élni munkatársaikkal és szomszédaikkal. Senki más nem képes erre csak és kizárólag Jehova tanúi.
"Nem tudod megcáfolni, csak úgy gondolod, hogy megcáfolod.
Mert a cáfolatod további versekbe ütközne, ezért nem fokozom tovább."
Én már rég befogtam volna a számat ha ez valóban így lenne. De igen az Őrtorony tanításokat meglehet cáfolni! De ezen nem is kell nagyon csodálkozni hiszen folyamatosan el kell ismerniük a tévedéseiket és így állandó helyreigazításra szorulnak a tanítások. S az ilyesmit nem nehéz cáfolni hiszen még a Vezető Testület is cáfolja azt amit korábban tanított!
15. válaszoló!
"Ha valaki adekvát választ ad, aki nem Tanú, akkor megkeresi a kérdező privátban. Gondolom, hogy beszervezze. Én is válaszoltam, engem is megkerestek többen"
Engem nem kerestek meg! Pedig megtehetnék!
"Magasról tesznek a Bibliára, mert ha érdekelné őket, akkor nem az őrtorony szubjektív maygarázata után loholnának, hanem a Biblia után."
Egy ideje már konkrétan Szent István Bibliafordításból válaszolok, kevés kommentárral. Úgy sem hat, akkor is be vagyunk vádolva, hogy másolunk, meg amúgy sem vagyunk normálisak :)
" állandó helyreigazításra szorulnak a tanítások."
Még mindig jobb, mint ezerszer cáfolt tévtanításokat védeni, mint...
Vidiripi
"Még mindig jobb, mint ezerszer cáfolt tévtanításokat védeni, mint..."
Még a Vezető Testület is cáfolja azt amit korábban tanított!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!