Jehova tanúi, ti nézhettek horrorfilmeket?
Nem.
Isten ellenségének a dolgaira nem vagyok kíváncsi.
S nem szeretném látni, hogy milyen élvezettel gyötri meg a felebarátaimat.
"S nem szeretném látni, hogy milyen élvezettel gyötri meg a felebarátaimat.
"
Amikor melletted az aluljáróban egy éhező fekszik alamizsnát kunyerálva, akin te keresztül nézel, mert háltaok nem szoktak segíteni ezeken a nyomorultakon, akkor is az ördög munkáját nézed végig TÉTLENÜL!Az mennyivel jobb?
Lehetőleg olyat, amiben nem mutogatnak épen nemi életet élő embereket, és vagy amiben a bosszú, és a mások életét, jólétét veszélyeztető elemek vannak.
Ilyenből nagyon nagyon kevés van, így nem is nagyon kapcsolom be a tévét, mert nem találom élvezetesnek, hogy ezen legeltessem a szememet.
Inkább keresek más kikapcsolódási formát,
pl most épen itt ülök, és a szép, egészséges jövőről írok az embereknek. De vannak olyan játékok, ami fejleszti a kreativitást, illetve egyik kedvencem az Escape, illetve logikai játékok.
Kedves #3-as.
Nem szoktam tétlenül nézni sátán munkáját, de Tenni sem tudok ellene, nincs hatalmam, és anyagi forrásom hozzá.
Ha módomban áll, akkor élelmet mindig vásárlok azoknak akiket már jól ismerek, és tudom, hogy nem dohányra, és alkoholra költik.
S ezzel nem Én vagyok egyedül. Több ember van már, akiknek mi is hozzájárultunk, hogy rendes lakásban lakjanak, és dolgozzanak, hogy fenntartsák az életüket.
De olyan is volt, aki a vásárolt élelmet mikor átadtam neki, kidobta a kukába. Egy másik társa kivette, mérgelődve, és jól lakott belőle. Elhiheted rengeteg tapasztalatom van, sok olyan embert ismerek, akik sajnos már nem élnek, ott haltak meg az aluljáróban, de sokat segítettünk amiben tudtunk, élelemmel ruházattal, gyógyszerekkel, a legtöbbjük kábítószer függő, illetve ismerek néhány olyat, aki a saját neműkhöz vonzódnak, és rendszeresen beszélgetek velük, és még meg is védenek bennünket ha egy járó kelő beszólogat a Tanúknak,
Tudnék mesélni, elhiheted....miket látok. :(
Az tény.
Van gyermekem, 29. éves. És mindig a korának megfelelően igyekeztem tanítani ezekről és azt hogyan kezelje ezeket.
Kikerülni mindent nem lehet, az biztos, de ha mód van rá, nem keresem azt hogy ezekből csemegézzek.
Pontosan kedves kérdező, egyet értek.
Isten soha nem zárta burokba a népét, de mindig elmondta mire számíthatnak, hogy ne érje váratlanul Őket,
ezért a szülőknek nagyon nagy felelősségük ebben a világban úgy nevelni a gyermeküket,hogy sikerüljön kikerülni a váratlan rossz helyzeteket.
S hidd el, sokszor, ennek ellenére, még is sokan belecsúsznak ebbe és nehezen hiszik el a csemetéikről, mert hát valóban vannak szülők, akik igyekeztek mindent megtenni.
De a rossz többségben van.
Én tudom.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!