Kersztények elhszitek letezet regen nagyon regen faj a földön? Többit lent

Az a baj, kedves kérdező, hogy ezek egyszerűen semmitmondó, szenzációhajhász cikkek.
Például a kommentbeli cikkben csak úgy ráfogják hogy a kő 450 millió éves, nesze neked, hidd el, és kész. Ha ilyesmit valódi tudományos vizsgálatok során állapítanak meg, abból írható lehetne tudományos igényű publikáció ilyen pongyola cikkek helyett.
De ugye éppen ezen híres neves szakértők és tudósok által végzett vizsgálatokról nem tudunk meg még véletlenül se semmit, csak a hihetetlen eredményt próbálják lenyomni az olvasó torkán...
Ez pedig így nemhogy nem bizonyíték, de anno középsuliban média órán volt, hogy pont ugyanilyen szintű cikkeket írtunk össze 15-16 éves fejjel, csak úgy, saját kútfőből beadandó feladatként egy potya 5-ösért.

Gondolom a kérdező abból a feltételezésből indult ki, hogy ha én képes vagyok Istenben hinni, akkor könnyebben hiszek el mindenféle földönkívüli meg ősi civilizációs összeesküvéselméletet is.
Amúgy kérdező, szíved joga hogy higgy bennük, de azt is hidd el, ha bárkit is meg akarsz győzni, azt biztos hogy nem újvilágtudat és hasonló színvonalú oldalak cikkeivel fogod elérni!

#6:
"ha bárkit is meg akarsz győzni, azt biztos hogy nem újvilágtudat és hasonló színvonalú oldalak cikkeivel fogod elérni!"
Dehogynem, a kérdezőhöz hasonló, valós tudományos ismereteket többnyire nélkülöző, hiszékeny embereket, akik hajlamosak a - legtöbbször - légből kapott konteók elolvasása után azt érezni, hogy ők most valami titkos tudás beavatottjai lettek. Ilyenből pedig (túl) sok van, az a baj.

Azt hiszem igazad van, kicsit talán túl optimista voltam...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!