Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi alapján választottátok az...

Mi alapján választottátok az Őrök életet? Kort és nemet is kérnék szépen!

Figyelt kérdés
Én őszintén bevallom hogy azért választom az életet élet párti vagyok azért mert örök életben akarok részesülni szívem mélyén mindig is Isten Országába vágytam kerülni és semmiért sem szalasztanam el! Már az is kielégítő boldogság békesség ha az Atyával és a Megváltóval örökkévaló boldogságban lesz részem és végtelen számú idő lesz mindenre. Nem kell várni az Örökkévaló életig mert aki őszintén hívő már most őrök élete van csak még szellemileg és nem sokára fizikailag is látható lesz.

#Atya iránt való szeretet #Jézus Krisztus szeretete
2016. dec. 31. 08:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
12%

Az embernek az örök élet mindig is ajándék volt Istentől.

Ennél fogva nem az emberek választották, vagy választják, hanem ezt kapják, ha szeretnének Isten, vagy is az élet forrásának szerető vezetése alatt élni

Az embereknek a földön van ez a kilátásuk, ezért hozta létre a Fizikai életformát a maga törvényeivel együtt.

Az ember innen "alulról való" az égi családja pedig felülről való, nekik ott van a rendeltetésük.

S amilyen életformát kaptunk, annak örülünk, nem úgy mint a gonosz angyalok, akik elhagyták a megfelelő lakhelyüket, hogy földi emberként éljenek. Így aztán majd megkapják a "jutalmukat ezért.

Ember, vagy is fizikai élőlény, soha nem láthatja meg az égben élők létezését, mert más életforma, nem látható fizikailag. Oda pedig mivel nincs átmenet, soha nem mehet ember, és angyal sem jöhet, hogy váltogassa az élet formáját.

Talán elkeserítő, vagy elfogadhatatlan, mert mást tanítottak ezzel kapcsolatban, de ez így van.

A kérdésem, hogy szerinted mit csinálnál ott, azzal az most értelmezéseddel? hogy örök boldogságban leszel?

Az angyali gyermekeinek is van munkájuk, feladatuk, csak más mint a Földön élőknek.

A Földön is örök élet vár azokra akik méltónak találtatnak, csak itt más munkát kell végezniük,

Az Isteni akarat szerint, a földet szép kert szerű állapotba kell hozniuk, gyermekekkel utódokkal kell betölteniük a földet, az állatokkal szeretettel kell bánniuk, etetniük, játszadozhatnak velük, élvezhetik a virágok illatát, a föld, a természet páratlan szépségeit,

élvezhetik a páratlan ételek gyümölcsök ízeit, amiket megelégedésig fogyaszthatnak, tervezhetnek házakat, építhetnek elhatározásuk szerint, kiélvezhetik kreativitásukat, soha nem lesz hogy unatkozzanak azok akiknek a rendeltetésük a földre szól, és nem az égbe.

2016. dec. 31. 10:13
 12/17 KZitus ***** válasza:

Szia

Mi alapján választottam...

Jézus megígérte, hogy az eljövendő új világban azok, akiket Isten helyesel, megkapják az ’örök élet’ ajándékát (Márk 10:30 "aki százannyit ne kapna most, ebben az időszakban: házakat, fivéreket, nővéreket, anyákat, gyermekeket és szántóföldeket, üldözésekkel, az eljövendő világrendszerben pedig örök életet"). Ha elolvassuk a Bibliádban a János 3:16-ot és a 17:3-at, megkapjuk/megtudjuk, hogy Jézus szavai szerint mit kell tennünk, hogy örök életet kapjunk az eljövendő földi Paradicsomban.

Tehát Isten ígérete alapján, amelyről Krisztus folyton tanította az embereket ameddig itt élt a földön. Sőt megmutatta azokat az áldásokat, amelyekben részesíteni fogja az emberiséget az Királyságában, amelyet meg is erősített Jánosnak a Jelenések 21:3,4 verseiben.

2016. dec. 31. 10:59
 13/17 anonim ***** válasza:
El kell szomorítsalak, a halálod után leállnak a biológiai folyamataid, és slussz a személyiségednek, az emlékeidnek, és a jövőbeni terveidnek. Szóval én a helyedben nem a hittre pazarolnám az életem.
2016. dec. 31. 11:54
 14/17 anonim ***** válasza:
A tapasztalat alapján, nem létezik olyan örök élet, amely majd valahol, valamikor el fog kezdődini, és majd végtelen ideig tartani fog, szerintem azok akik teljesen elfogult hívők sem értik az ebben rejlő misztikumot, miért akarna az ember bármit is örökké csinálni ? Még ha minden úgymond lelki és fizikai korláttól meg is szabadulna az ember, miért akarna mondjuk 1 milliárd évnél is tovább földet művelni, vagy bármi mást csinálni ? Ez egy állandó állapotot sejtet, ami szerintem borzalmasabb bármely rémálomnál, az emberek azért képesek értékelni a jó dolgokat, mert megtapasztalják a rosszat is, ha az emberrel csak jó dolgok történnek, akkor egy idő után megszokottá fog válni, és értéktelenné, az emberi fejlődés közben is pontosan az a jó, hogy az ember eljut a-b pontig, és folyamatosan tapasztal és fejlődik, szól a mondás a jóból is megárt a sok.
2016. dec. 31. 12:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló: Nagyon szépen köszönöm a választ értékelem kedves vagy. De én más meg látásbol figyelem az eseményt. Igen embereknek meg tapasztalni a rosszat meg jót is hogy szabad akarat legyen. De Isten Mindig is őrök boldogság békességet kíván az embereknek és meg akarja ezt osztani velünk hogy végre ne legyen harag, düh és halál a világban hanem boldogság.Isten világa a tapasztalaton túl mutat de amikor beérik a bűn ekkor jön el a Megváltó Krisztus és Ő benne való hit által Isten Országába kerülünk a szabad akarat szintén meg marad csupán tökéletes állapotban leszünk ez egyszer végre valahára és nem kell aggódni semmi miatt.
2016. dec. 31. 12:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Egy napon gondolkozni kezdtem: jó dolog meghalni? Nem!

Úgy döntöttem, én az örök életet választom! Hát hülye vagyok én?

Kor és nem.

2016. dec. 31. 14:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Én csak reménykedhetem az örök élet lehetőségében.De sok sok kérdésem lenne személyesen Jézushoz és reméllem módomban fog álni hogy feltegyem neki egyszer,illetve elhunyt rokonaimmal is találkoznék.Hiszek a Bibliai tanitásokban bár sok sok hibát követtem el eddig is de igyekszem korrigálni.

33,férfi

2018. aug. 1. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!