Szerintetek kozeledunk a vilagban valo szornyusegek miatt Jezus masodik visszajovetelehez?

Hát én figyeltem töriórán, ráadásul szeretem is a történelmet, így pontosan tudom, hogy mennyivel több természeti katasztrófa van most, akit éppen az ember okoz, és el is ismeri minden tudós, hogy a katasztrófák nagy része az emberi civilizáció fejlődésének következménye.
A történelmet végignézve ilyen népirtások, amik ez elmúlt évtizedekben következtek be, soha nem fordultak elő ilyen tömegesen és ilyen mértékben mint az elmúlt 100 évben.
Üdv. Péter

Aki úgy gondolja, hogy minden oké, és béke van, az költözzön a Közelkeletre, Irakba vagy Szíriába mondjuk. Esetleg meg lehet próbálni Közép-Afrikát, ahol százezer számra halnak meg a gyerekek éhen, mert a muszlimok elzárják a falvakat.
Biztos Olaszországban is úgy gondolják, nincs sok természeti katasztrófa.
A szűklátókörűségetek kéz a kézben jár az arroganciával.
Egyébként érdekes a linkre kattintani, amit az előző hozzászóló kiírt.

Azt hiszem azt senki nem tagadja, hogy van globális felmelegedés. Annak pedig következményei. És mi a következménye? Csak nem egyre több katasztrófa?
Néhány adat az elmúlt 2000 év tükrében:

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!