Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények. Amióta keresztén...

Keresztények. Amióta keresztény vagyok, nehezebb az életem. Ti hogy vagytok ezzel? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Amióta keresztény vagyok nehezebb az életem.Egy volt főnököm azt mondta "Akit be lehet csspni,azt be is kell !" Most milliomos.Talán 100milliója is lehet vagy még több.Én is dolgozhatnék nálla vendéglátásban,de nem teszem.Mert hazudni kellene.Ha a vendég megkérdezi,hogy friss a pörkölt azt kellene mondanom,hogy igen.Pedig nem az,hanem mondjuk 2-3napos.Más keresztényeknek is nehezebb lett az élete azzal,hogy becsületes akar maradni ? Vagy mások nem veszik ezt ennyire komolyan ? Elmennek Istentiszteletre,és ott vannak 1-2órát,és ennyi ? Nem hozzák át az életükbe az Isten parancsolatait ?

2016. dec. 14. 18:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tegnap este amikor kiírtam a kérdést akkor azt szerettem volna valahogy megértetni,hogy nekem az esik rosszul,hogy én betartom a tíz parancsolatot de a körülöttem lévő emberekben nem látom,hogy betartanák.Szakács szakmám van,és pl azért nem dolgozok benne mert a legtöbb helyen gyakorlatilag becsapjuk a vendéget ! Ez az igazság ! És most nincs is kedvem ebben dolgozni,mert tudom,hogy amit tennék az nem jó ! Nem csak a 2-3napos pörköltre azt mondani,hogy mai,hanem sok más konyhai módszer is van a vevő becsapására...És azon gondolkoztam este,hogy én ezt nem akarom csinálni,mert nem fér össze azzal amit belül gondolok.Viszont így meg jelenleg nincsen munkám.De m,hogy valami más területen kellene elhelyezkednem,szakmailag értem...Jelenleg a haszon állattartáson gondolkodom.Akkor nincsen főnököm,és akkor abból élek amit szeretek,és az állatok eladásából lenne jövedelmem.Ezt az egészet csak azért írtam le ,mert belül a lelkiismeretemben nyomasztott.
2016. dec. 15. 11:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Az igaz hívő nem azon kattog hogy most epp szar neki... ezen filozz ep egy kicsit.
2016. dec. 15. 13:58
 13/18 A kérdező kommentje:
12-es.Adtam egy piros kezecskét.Ezen filoz egy kicsit.
2016. dec. 15. 14:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! Minden válaszolónak adtsm egy zöld kezet.Most kilépek,és elkezdem olvasni a Bibliát az elejétől a végéig.Tudom,hogy időbe fog telni,de én is úgy érzem,hogy csak onnan kapom meg a választ.A gyakorikérdések.hu-t meg szüneteltetem addig.
2016. dec. 15. 15:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Vidiripi

Kérdező!

Csak megemlítenék valamit. Pálnak azt mondta Jézus hogy megfogja tudni hogy mennyit kell szenvedni az ő nevéért!

Pál ismerte Jézust s az apostola is lett. De ez Pál döntése volt.

A körülötted lévő emberek úgy döntöttek hogy követik Krisztust?

Mert ha nem, akkor én azon csodálkozom hogy neked fura hogy nem tartják be a 10 parancsolatot!

Miért tartanák be ha nem hoztak döntést ez mellett?

2016. dec. 15. 21:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Kérdező.Nem a kereszténységbe,gyülekezetkbe,mozgalmakba fogod megtalálni istent.Ez mind a széles út.Az egyház meghamisította a bibliát,hogy a szentháromság,belső hang vagy a szentlélek betöltekezés okkult tanai is helyet kapjanak.(De tudnám még sorolni.pl:hogy elég a hit)Azt ajánlom nézz utána a karácsony/karácsonyfa eredetének.Ne tartsd meg ezt a gonosz pogány ünnepet amit krisztusinak álcáztak.A keresztény ünnepek mind pogány eredetűek.Húsvét,karácsony,újév....stb Rejtett módon szolgálják a keresztények a sátánt.A kereszténység a széles út.Babilon.
2016. dec. 18. 05:52
 17/18 anonim ***** válasza:
Régen én is gondolkodtam ilyenhez hasonló dolgokon,pl esti buszon a buszvezetőnek amikor odaadom a pénzt a jegyre ,egy százast visszaad jegy meg nájne,akkor most akadékoskodjak??????1.megutálna,2,jogosan mondhatzná,hogy nem teszle a körforgónál,szálljak le rendes buszmegállonál,aztán gyalogolhatnék 3 kilométert a gyüliig.vagy nincs pl jogtiszta windows-om,tehát lopok,mert pl töltöttem le torrent-ről......
2017. júl. 24. 15:51
 18/18 anonim ***** válasza:
8 as vagyok.A kereszténységbe vannak a legrosszabb és legképmutatöbb és legszeretetlenebb emberek.Nem fikázok de ez számomra tény.Addig kedvesek hozzád amíg ugyan olyan elvakult vagy mint ők maguk.Utána kiutálnak egy idő után.Csak azokat szeretik akik őket szeretik.A tömeg előtt jónak tűnnek de belül rohadnak.Mint sír.A teológiáik amit tanítanak azok hamks liciferimádati tanok.Pl szentháromság pogány ünnepek megünneplése meggazdagodás tana(hitgyüli) jézus krisztus neve és még sok más.Ezekből ki kell jönni és megleled Istent.A keresztényeknek csak egy bóvli hamis istenük van(nem bántásképp mondom ezt)
2017. aug. 31. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!