Halál után történik valami, a halott testével, lelkével?
Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 22:13
1/8 anonim válasza:
a teste elbomlik, ha csak nem hamvasztották.
a lélek izlés szerint oda kerül amiben hitt egész életében.
2/8 anonim válasza:
Majdnem lepontoztam az első választ, aztán átgondoltam és igaza van. Amiben hitt egész életében, tehát amit ő maga választott. Mindenki oda kerül, amit választott, nem pedig Isten küldi oda, ahogy a hazugok állítják.
3/8 anonim válasza:
Szabad akarata van az embernek, Isten senkit sem kényszerít a hitre, vagy másra. Csak tőled függ Minden
4/8 anonim válasza:
A test lebomlik. Lélek pedig nem létezik.
5/8 anonim válasza:
Na itt egy élő példa arra a tagadásra, amiről írtam. Ő ezt választotta. Nem pedig Isten küldi oda.
6/8 anonim válasza:
A test elbomlik, a többiről meg senki nem tud semmit.
7/8 anonim válasza:
A halott testtel együtt a lélek is elhal.
Isten őrzi az EGÉSZ ember emlékét és amikor visszajön, akkor feltámasztja (valójában újrateremti), ki hogyan döntött, aszerint, vagy az utolsó, végső megsemmisülésre vagy pedig az örök, boldog életre Vele.
8/8 anonim válasza:
A halott testtel együtt a lélek is elhal.
Ez teljesen biztos, az energiamegmaradás miatt.
Hogy aztán később mi történik, és emlékszik-e rád még valaki, az jó kérdés. Senki nem tud erre válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!