Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan változhat meg az...

Hörnyéki j kérdése:

Hogyan változhat meg az életem jó irányba? Mert eddig nem sok sikert értem el. De jézus azt mondta hogy ö a bünösökhöz jött el?

Figyelt kérdés
2016. dec. 7. 10:23
 1/10 anonim ***** válasza:
60%

Te nem is fogsz sikert elérni, mert ha a magad erejére támaszkodsz, akkor az semmit sem ér.

1. lépés: ha meglátsz magadban egy bűnt, ha Isten megmutatja, akkor először is bánd meg, ne a vállad vonogasd, hogy ez nem is olyan nagy dolog.

2. lépés: kérd meg Istent, hogy szabadítson meg belőle.

3. lépés: ne akarj mindent egyszerre, lépésenként haladj, ahogy az Úr irányít.

2016. dec. 7. 10:52
 2/10 anonim ***** válasza:
44%

Majd ha értelmezed ezek közt a szavak közt az összefüggést és nem egy vallástól várod, hogy majd helyetted megoldja a problémáidat...

1. Gondolat

2. Tett

3. Szokás

4. Jellem

5. Sors

2016. dec. 7. 11:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs információm. Mi neked a jó irány? Mit akarsz elérni? Milyen sikerre gondoltál? Mit értesz bűn alatt?
2016. dec. 7. 12:53
 4/10 anonim ***** válasza:

Lepontozhattok, az csak a butaságotok bizonyítéka... legyen akármilysn vallásotok, az egész életeteket ez az 5 szó hatarozza meg...

Egyedül a gondolataidat irányíthatod... a gondolataid határozzák meg a tetteidet, a tetteid a szokásaidat, a szokásaid alapján ítélik meg a jellemedet és a jellemed határozza meg a sorsodat...

2016. dec. 7. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves előttem szóló!

Nem én pontoztalak le, de ettől függetlenül azt kell, hogy mondjam, hogy amit írtál az szép, csak nem igaz.

Nem, mivel a gondolatinkat a hitünk határozza meg, nem pedig a gondolat határozza meg magát a gondolatot, tehát nagyobb a hit, mint azt gondolod.

2016. dec. 7. 14:13
 6/10 anonim ***** válasza:
A hit is gondolat...
2016. dec. 7. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
A hit nem gondolat. Az, hogy neked csak elképzelésed van arról, amit én tudok, az szimplán sajnálatos.
2016. dec. 7. 14:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Az a sajnálatos, hogy ilyen hülyék vannak, mint te...
2016. dec. 7. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Mit értesz jó irány alatt?

Mit értesz nem sok siker alatt?

Ezeket tisztázzuk,aztán jöhet a képbe Jézus is.

2016. dec. 7. 14:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Ahogy a Bibliában olvasható emberek élete megváltozott, úgy változhat a tied is.

Mi kellett ehhez?

Ismeret, ami cselekvésre ösztönöz, és utána önátadás, és onnantól összhangban élni Isten szándékával.

Sok olyan ember tapasztalatát ismerem, akik valamikor banda vezérek, katonák, erkölcstelen emberek voltak, és ma már tisztes keresztény emberek, anyák, apák, akik becsülettel dolgoznak és élnek a még ebben a világban zajló nehézségek ellenére.

2016. dec. 7. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!