Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » El fog valaha jutni az emberis...

El fog valaha jutni az emberiség egy olyan szintre, amikor megszűnnek a vallások?

Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 17:36
1 2 3
 11/22 KZitus ***** válasza:
25%

Szia

Hiszel Krisztusnak? :-)

ő ezt mondta

Ján 10:16: „más juhaim is vannak, amelyek nem ebből az akolból valók; őket is elő kell hoznom, és figyelni fognak a hangomra, és e g y nyáj lesznek e g y pásztorral.”

2016. nov. 29. 19:50
 12/22 A kérdező kommentje:
#11 Erről beszélek.
2016. nov. 29. 19:52
 13/22 anonim ***** válasza:
38%
Remélhetőleg nem. Rémisztő lenne egy ilyen Földön élni.
2016. nov. 29. 20:33
 14/22 anonim ***** válasza:
37%
Kzitus egy fanatikus szekta tagja, de az eddigi megnyilvánulásaid alapján te se vagy jobb, kérdező. Rendkívül tájékozatlan és szűk látókörű lehetsz.
2016. nov. 29. 20:54
 15/22 A kérdező kommentje:
#14 Két ember közül az egyik rendíthetetlenül hisz valamiben, akár az élete árán is, a másik pedig egyiket sem utasítja el de a realitását megőrizve nem is hisz egyikben sem. Utóbbi a szűklátókörű?
2016. nov. 29. 20:56
 16/22 anonim ***** válasza:

"a másik pedig egyiket sem utasítja el"

Szerintem a kérdésed épp arra enged következtetni hogy nagyon is elutasítod, vagy éppen lenézed azokat akik nem, ez meg azért tényleg szűklátókörűség.

2016. nov. 29. 21:11
 17/22 A kérdező kommentje:
#16 Igazad van, én elutasítom a szűklátókörűeket, pedig lehet nekik van igazuk.
2016. nov. 29. 21:13
 18/22 anonim ***** válasza:

"#14 Két ember közül az egyik rendíthetetlenül hisz valamiben, akár az élete árán is, a másik pedig egyiket sem utasítja el de a realitását megőrizve nem is hisz egyikben sem. Utóbbi a szűklátókörű?"

Nem lehet egyszerre hinni és nem hinni, de én nem is erről beszéltem.

2016. nov. 29. 22:42
 19/22 imakommandós ***** válasza:
A nyakasak imádni fogják majd az antikrisztust. Neki mindegy lesz, hogy szívből vagy kényszerből imádják.
2016. nov. 30. 19:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! A vallások akkor fognak megszűnni, amikor Jézus visszajön. Akkor már menthetetlen minden, ami hamis és téves volt. Beigazolódik, hogy mégiscsak Jézus Krisztus volt az egyetlen igazi megváltó, az igazi Krisztus, az igazi messiás. Ám addig csak sokasodnak és vegyülnek a különböző vallások.
2016. nov. 30. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!