Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Valóban igaz lehet ez a...

Valóban igaz lehet ez a videó? Lehetséges e egy kamu második visszajövetel?

2016. nov. 22. 11:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, felesleges ilyen dolgokkal foglalkozni, a történelem során, amíg a médiának nem volt ekkora szerepe, akkor is rendszerint mentek a jósolgatások, mindenféle felekezetek, emberi csoportok, önjelölt tudósok, és okoskodók által, az ember ha sok ilyen videót néz akkor elveszti szépen lassan a valósággal való kapcsolatot teljesen, nyilván valóan az embernek nyitott szemmel kell járnia, viszont egy átlag állampolgár, még ha akarna sem tudna az ellen tenni, ha ezeknek a videókban elhangzottak esetleg valamilyen formában megtörténnének, olyan, ez, mint az atomtámadás, én te átlag emberek milliárdjai ülnek a házukban, munkahelyen, stb, semmi esélyem nem lenne elmenekülni egy atombomba elől, és ha azzal foglalkozok, mikor csapódik be egy a közelembe, akkor mellette még boldogtalanná, és görcsössé is tenném az életem. A másik dolog, hogy egy Istenben hívő ember, aki valóban megtapasztalta Isten közelségét, nem fog félni attól, hogy bárki megvezeti, vagy esetleg olyan dolog történhet vele, amire nem volna felkészülve. Egy valódi hívő, nem fél semmitől, és ha bízik Isten vezetésében, tudja, hogy Ő úgy is oda vezeti, és akkor, azon módon, ahogyan kell. Mint mondtam is, felesleges az ilyen videókat nézni, legfeljebb az ember paranoiás lesz tőle, és a boltba sem fog tudni úgy elmenni, hogy ne az összeesküvést lássa mindenben.
2016. nov. 22. 12:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Én csak igazat tudok adni #1-nek.

Valóban nem jó dolog az,ha az ember ilyet néz.Az eggyik,hogy teljesen eluralkodik rajta a félelem.Az pedig csúnya dolgokat tud művelni.Az ember mindennapjait is megkeseríti,és még ha tovább fajul mint írta is az előttem szóló #1-es paranoiás is lehet belőle.Ha valaki szeretne hinni valamiben,akkor keresse az igazságot,ami magában foglalja a Szeretetet!

A Szer--Etet!És az ember nem lesz Fél--Elem!

2016. nov. 22. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Jézus a második eljöveteléről a Bibliában megadta az információkat.

Ezért ez az igaz s nem az amit egyes emberek gondolnak vagy filmet forgatnak erről.

A jelenések könyve leírja, hogy amikor Jézus a királyi hatalomba beiktatik, vagy is megkapja, akkor megtisztítja az eget Sátántól és a démonaitól, és lekorlátozza a földre a mozgás terét,

ez az égben örömre ad majd okot az angyaloknak is, viszont a földön jajj kiáltások sorozata indul meg globálisan, világméretekben mindenhol, minden rossz és ezek növekszenek, amíg armageddonba torkollik , de van még 3-4 prófécia aminek be kell teljesednie.

2016. nov. 22. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyet értek az 1-es okfejtésével. Hogy ne nézünk ilyen videokat, mert csak összezavar bennünket, és félelmet kelt. És mi is a félelem? A szeretet ellentéte!.

Inkább bizzunk Istenben az Ő szeretetében, mert nincs nagyobb hatalom Nálánál, és ha Őbenne bizunk akkor nem csalatkozunk. Mert Ő a mi gondviselők. (Kérjetek, és adatik). Persze a Hitet is Ő adja, azért imádkozzunk.

2016. nov. 22. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Jézus Krisztus második eljövetele, amikor lakást tud venni a szívünkbe.

De mikor tud lakást venni?

Mikor becsömörlünk saját magunkból is, hogy nem sikerül semmi, és nagyon nehéznek érezzük az életet. És szívből tudunk kiáltani Őhozzá segítségért.

Ekkor azt mondja Jézus Krisztus,( Jöjjetek Hozzám kik megfáradtatok, és Én megnyugosztlak benneteket.

De ezt meg is kell hallani a hívó szót, és meg is halljuk ha már vannak lelki füleink. Úgy értem, hogy a szívünk meg érzim hogy Valaki által (ember) szól hozzánk.

Én ezt megtapasztaltam azért mondom.

2016. nov. 22. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!