Valóban igaz lehet ez a videó? Lehetséges e egy kamu második visszajövetel?
Én csak igazat tudok adni #1-nek.
Valóban nem jó dolog az,ha az ember ilyet néz.Az eggyik,hogy teljesen eluralkodik rajta a félelem.Az pedig csúnya dolgokat tud művelni.Az ember mindennapjait is megkeseríti,és még ha tovább fajul mint írta is az előttem szóló #1-es paranoiás is lehet belőle.Ha valaki szeretne hinni valamiben,akkor keresse az igazságot,ami magában foglalja a Szeretetet!
A Szer--Etet!És az ember nem lesz Fél--Elem!
Jézus a második eljöveteléről a Bibliában megadta az információkat.
Ezért ez az igaz s nem az amit egyes emberek gondolnak vagy filmet forgatnak erről.
A jelenések könyve leírja, hogy amikor Jézus a királyi hatalomba beiktatik, vagy is megkapja, akkor megtisztítja az eget Sátántól és a démonaitól, és lekorlátozza a földre a mozgás terét,
ez az égben örömre ad majd okot az angyaloknak is, viszont a földön jajj kiáltások sorozata indul meg globálisan, világméretekben mindenhol, minden rossz és ezek növekszenek, amíg armageddonba torkollik , de van még 3-4 prófécia aminek be kell teljesednie.
Egyet értek az 1-es okfejtésével. Hogy ne nézünk ilyen videokat, mert csak összezavar bennünket, és félelmet kelt. És mi is a félelem? A szeretet ellentéte!.
Inkább bizzunk Istenben az Ő szeretetében, mert nincs nagyobb hatalom Nálánál, és ha Őbenne bizunk akkor nem csalatkozunk. Mert Ő a mi gondviselők. (Kérjetek, és adatik). Persze a Hitet is Ő adja, azért imádkozzunk.
Jézus Krisztus második eljövetele, amikor lakást tud venni a szívünkbe.
De mikor tud lakást venni?
Mikor becsömörlünk saját magunkból is, hogy nem sikerül semmi, és nagyon nehéznek érezzük az életet. És szívből tudunk kiáltani Őhozzá segítségért.
Ekkor azt mondja Jézus Krisztus,( Jöjjetek Hozzám kik megfáradtatok, és Én megnyugosztlak benneteket.
De ezt meg is kell hallani a hívó szót, és meg is halljuk ha már vannak lelki füleink. Úgy értem, hogy a szívünk meg érzim hogy Valaki által (ember) szól hozzánk.
Én ezt megtapasztaltam azért mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!