Jézus ma hogy gyógyít?

@9: Jézus nem akarja, hogy szenvedj. Ha kéred, meggyógyít. Persze hittel kérd és ne kételkedj benne. Ő nem változott: ha 2000 éve képes volt gyógyíthatatlan betegeket meggyógyítani, akkor ma is képes rá.
@6: a nevelt fiam elég közeli ismerős? Igaz, hogy nem rákbeteg volt, "csak" a kezét törte el. Két nap alatt forrt neki össze nyom nélkül...

Regi a kérdés, de leírok egy tapasztalatot. Hatha valaki, akinek szüksége van ra, rabukkan az Ur segitsegevel. En hiszem, mert Nekem ma ott nyittatta ki a Bibliat is ahol arrol ir, hogy az asszony gyermeket meggyogyitotta konyorgeseben, en pedig ugyan ezert imadkoztam, mert ugy lattam beteg lesz( idegrendszeri) .
A tanubizonysaga:
Mikor a kisfiammal beindult a szules, minden ugy zajlott mind minden normalis esetben. Aztan egyszercsak azgal.azt ello az orvosom, hogy a 36. heten levett leletem staphylococcus aureus MRSA fertozottseget mutat, igy a fertozo osztalyra a Szent Laszloba kell atszallitani. Levettek 4 mintat, plusz egyet meg a masik korhazban.
Teljesen ketsegbeestunk, megszultem a kisfiamat, mintat vettek Tole is, es imadkoztam az Ur Jezushoz folyamatosan, es Edesanyam is. Hogy gyogyitson meg minket ebbol a halalos korbol, vagy adja hogy ez csak egy felreertes volt vagy Satan jateka.
Masnap bejottek szkafander nelkul, es kozoltek, biztos hogy valami felreertes van mert nincsenek tuneteink.
Kozben hivtak a korhazbol, hogy negativ a 2 nappal.ezelott levett minta, valoszinuleg rakerulhetett a mikroszkopra vagy elcsereltek valakivel az enyimet.
Idokozben sokaig tenyesztettek hogy tutira menjenek, de minden negativ lett.
Az orvosom maig nem erti mi volt. De az biztos hogy betegsegunk, fertozottsegunk nem volt es nincs is. Hiszen az MRSA latszik es gyorsan ol.
Jezus vagy meggyogyitott minket, vagy Satan adta igy a dolgokat hogy a szuletese a gyermekemnek igy tortenjen, de Jezus kozbelepett, segitett, eltorolte.
Jezus el ma is, gyogyit, segit, meghallgat.
O azert halt meg, hogy a buneink megbocsajtasra leljenek es ne haljumm meg.
Bun zsoldja a halal, de o mar megfizette halalaval a buneinkert jaro buntetest.
Jezusnal, es az Atyanal ( ok eggyek) ezt maga Jezus mondja, hogy En es az Ur eggyek vagyunk, senki nem szeret jobban!!
Ha En szeretem.a gyermekem.es meggyogyitanam a betegsegebol, O is megteszi ugyanugy. Hitunk gyogyit. A biblia arrol is ir, mikor Jezus azt mondja, asszony, a Hited
gyogyitott meg!
Aki nem.hiszi igazan, nem biztos hogy meggyogyul. Nem tudom, de en hiszem hogy igen ma is a szentszellemmel ami itt maradt nekunk a foldon, barmire kepes az Atya!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!