Bakancsos vallású vagy?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 19:47
31/38 anonim válasza:
hát, ha nem is vagyok éjjel-nappal bakancsban, de annak tartom magam! :D nagy baromság az egész, de jó! mint az elején is írták, én is imádom a punk fiúkat! ő a rockereket, én a punkokat! :D a 'hosszú hajú' gyerekeket mellőzöm :D maradok a tarajosoknál és igen, BAKANCSOS VALLÁSÚ VAGYOK!
13/L
32/38 anonim válasza:
és ebben a bakancsos vallásban hány ember van ?2-3?mekkora idiótaság... énis bakancsos vagyok.. de kkora idiótaságot .magyarul ennek az egésznek az a lényege legyél divat rocker..jee -.- idióták.
33/38 A kérdező kommentje:
Ez Laax-káromlás!
2010. júl. 13. 18:04
34/38 anonim válasza:
Na és akkor mi van???
Akkor jajjaj, megbüntet a főisten, és halálnak halálával halok, szörnyű és rettenetes kínoknak közepette, miközben a bakancsos főpapok, angyalaik és ördögeik indiántáncot járnak csonkává gyötrött testemen, mindenféle átkokat kiáltozva?
Jujj, de félek, máris kitört a pókele frász!!!
Segítség, "aggyatok" egy naaaaagy Bakancsot, hogy imádhassam "ütet"!!!
35/38 A kérdező kommentje:
Laax nem bocsájt meg neked!Laax megbüntet!
2010. júl. 14. 14:29
36/38 anonim válasza:
Gratulálok :) A fehér füzőt Punkok is Hordanak!!! Náluk a fehér a függetlenéséget jelenti!!!
38/38 anonim válasza:
legalább ismernéd a színek jelentését te gyökér -.-" tudod régiónként változik na mindegy...egy bakancsos rocker csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!