Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tudtok ilyen regényeket?...

Tudtok ilyen regényeket? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Olyan jellegű regényeket keresek, melyek keresztény témát/üzenetet hordoznak. Ilyesmikre gondolok, mint a Viskó, Isten rabjai, stb. Minden javaslatot szívesen fogadok :)

2016. nov. 3. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Qvo Vadis, Ben Hur, Kodolányi: Boldog Margit, Kodolányi: Julianus barát,
2016. nov. 3. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

On Sai - Scar

Ez egy sci-fi könyv, ami (valahol így olvastam és végülis találó) tulajdonképpen egy intergalaktikus keresztényüldözésről szól. Négy nézőpontkarakterünk van: Scar, Don, Lucy és Arthur.

Lucy és Don mentálok, de két teljesen más felfogást képviselnek, míg Scar az keresztény, Arthur pedig.. hát végülis ő is keresztény, de nem hisz istenben.

Na és azért emelném ki ezt a könyvet, mert olyan gondolatok vannak benne, amik egyszerűen.. zseniálisak. Tehát szó van arról, hogy valaki mélyen vallásos, hogyan imádkozik, hogyan beszél Istennel vagy hogyan nem, ki hogyan tiszteli Istent, vagy épp hogyan nem. És mindezt úgy, hogy senkinek sem bántó, és teljesen megérthető az összes nézőpont.

Emellett a cselekménye izgalmas eés érdekes.

Azt hiszem lejött, hogy én nagyon szeretem ezt a könyvet:D

2016. nov. 4. 14:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Na erről a Scar-ról nemigen hallottam :O Köszönöm, megtekintem :)
2016. nov. 5. 10:35
 4/4 Roland G. ***** válasza:

John Hagee: Az Ördög-sziget,A bosszúálló.

Frank E. Peretti:Ez élet sötétsége,Áttörés a sötétségen.

2016. nov. 5. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!