Ti hisztek az unitológiában? Vannak ezen az oldalon unitológusok?
[link] :))
Hajdan bár esküdtem a jelzőre. De már exunitológus vagyok.
Be kellett látnom hogy tévedtem és egy nem igaz vallást követtem. De egy hírnök felnyitotta a szemem. Megmutatta hatalmát, és bepillantást engedett az Eredet könyvébe. Mely által ráléptem az igazak ösvényére.
Áldott legyen az Ori
És áldottak az ő gyermekei.
[link] :))
Persze meg kell jegyeznem hogy így exként sincs bajom azzal aki követi az unitológusokat.
Az első linkelt képen is oly szép kisugárzása van a két embernek mint Jehova Tanúinak. Anno ez is segített a meggyőzésben. :)
Igaz sokan agresszív vallásnak tekintik az Orit, de a valóság az hogy az effajta bigott fundamentalizmus kiveszőben van. A liberálisabb felfogás a nyerő, nem akarjuk hogy bárki elpusztuljon csak mert még nem érett meg az igazságra.
Ennek fényében rengeteg barátom van az Atom Gyermekeitől is. Pedig aztán ők nagy bálványimádók, ráadásul a bálványuk tárgya az a fel nem robbant bomba még veszélyes is.
Igaz meg kell hagyni megkapóan reklámozzák magukat.
Áldott legyen az Ori!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!