A néhai Vezető Testület tényleg építtetett egy luxus villát Ábrahámnak :D?
Elnézést de ez annyira nevetséges! :)
Hol lehet erről valami hiteleset olvasni?
29.Hsz!
Mutass egy 2, advent idejére szóló prófétálást EG Whitetól!
Én csak röhögni szoktam opendooron, azt se tudom ki az az Ellen White :D
Na jó, kb. annyit tudok róla, hogy valami egyházalapító papnő, olyasmi mint Russell a jehovistáknál, csak női kivitelben.
A másik, korábbi felkérésedre, szerintem nem nekem a tisztségem kiválogatni a gyöngyszemeket a pelyva közül emberi vonatkozásban, erre csak Jézusnak vagy Istennek van felhatalmazása. Én csak a pelyvát ismerem meg :)
"opendoor nevű figura"
Bemutatkozom kedves válaszoló.
49. éves anya és feleség személyében üdvözöllek.
Ez az Én formám. s nem pedálozok. mindössze élek azon jogaimmal, amivel akár Te akár más ezen az oldalon.
Remélem kielégítettem szerény kíváncsiságodat. :)
Véleményem:
A Teremtőt pedig a minőség érdekli, nem a mennyiség.
A kovászt pedig nem pozitív értelemben használja,hanem negatív értelemben, hiszen azt írja,hogy távolítsátok el a kovászt magatok közül az új tészta érdekében
Egy rossz dolog engedélye hozza a többi rossz dolgot,
Kétségbe vonom, hogy csak ennyi a véleményed opendoor [a képeket nem néztem meg.]
Te ugyanis a "harcos JT"-k közé tartozol, ami azt jelenti, hogy addig folytatod a vitát, ameddig el nem fogynak azok az érveid, amit a vezetőid tanítottak neked.
Ha visszavonulsz, az annak a jele, hogy kimerült a kassza, és a jw.org-on sem találtál semmit.
Nem sértésből írom, de ha nincsenek ellenérveid, akkor érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy tényleg jó úton jársz-e.
Dante
"Bemutatkozom kedves válaszoló.
49. éves anya és feleség személyében üdvözöllek. "
Úgyszintén, örvendek a szerencsének.
"Ez az Én formám. s nem pedálozok. mindössze élek azon jogaimmal, amivel akár Te akár más ezen az oldalon. "
Csak éppen úgy tűnik, hogy ezt olyan szellemben teszed, hogy minél több 0%-ot gyűjts össze :) Lehet, hogy nem így van, de teljesen úgy néz ki a dolog, mintha erre hajtanál.
@13:41-es:
A 0% neki dicsőség. Az Őrtorony ugyanis azt tanítja nekik, hogy őket üldözik. A valláskritikában pedig üldözést látnak. Ezért amikor elutasítják, csak még jobban megerősödik benne az, hogy a jóslat rajtuk teljesedik be.
Dante
Nem erre hajtok.
Ebben a fórumban,valamiért ezt bevezették.
Engem a válasz adás érdekel, nem az hogy ki mennyire értékeli, mint ember.
Válaszokat adni jöttem, nem vitatkozni, vagy azzal foglalkozni, ki mire értékeli
Jézust sem az érdekelte,hogy némelyek hány százalékra értékelik a mondani valóját, hanem,hogy elmondja amit kell. Megtegye amit szükséges,ne vádolják azzal,hogy nem végezte el a feladatát.
Furcsa lenne, ha azért abba hagyta volna, mert 0%-kapott az emberektől, Az Atyja 100%- ra pontozta és ez számított neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!