Mikor fogják felfogni az emberek hogy mind vallásilag és mind tudományilag, az lenne a lényeg hogy béke legyen és együtt fejlődjünk nagy sikerekkel?
Szia
Jó szándékú ember vagy :-)
Elég sok politikus is(kivéve aki nem) ezt szeretné, de ez lehetetlen, ameddig Sátán uralja ezt a világot.
Miért gondolom így? Két bibliai okot említenék meg a sok közül:
Jeremiás 10:23
Jól tudom, ó, Jehova, hogy a földi embernek nincs hatalmában az ő útja. Még csak lépteit sem irányíthatja a járókelő ember.
a másik
Prédikátor 8:9
Mindezt láttam, és szívemet ráirányítottam minden tettre, melyet véghezvisznek a nap alatt, oly időben, mikor ember uralkodik emberen a maga kárára.
bocsi ez lemaradt:
tehát nem kaptunk Istentől olyan képességet, hogy Tőle függetlenül tudnánk jó menedzselni magunkat...ez a történelem folyamán nyílvánvalóvá vált,
és az, hogy "uralkodik az ember az emberen maga kárára" - szintén a szemünk előtt folyó valóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!