Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor fogják felfogni az...

Mikor fogják felfogni az emberek hogy mind vallásilag és mind tudományilag, az lenne a lényeg hogy béke legyen és együtt fejlődjünk nagy sikerekkel?

Figyelt kérdés
Kérdem én.

2016. szept. 16. 16:48
1 2
 11/14 KZitus ***** válasza:

Szia

Jó szándékú ember vagy :-)

Elég sok politikus is(kivéve aki nem) ezt szeretné, de ez lehetetlen, ameddig Sátán uralja ezt a világot.

Miért gondolom így? Két bibliai okot említenék meg a sok közül:

Jeremiás 10:23

Jól tudom, ó, Jehova, hogy a földi embernek nincs hatalmában az ő útja. Még csak lépteit sem irányíthatja a járókelő ember.

a másik

Prédikátor 8:9

Mindezt láttam, és szívemet ráirányítottam minden tettre, melyet véghezvisznek a nap alatt, oly időben, mikor ember uralkodik emberen a maga kárára.

2016. szept. 16. 18:01
 12/14 KZitus ***** válasza:

bocsi ez lemaradt:

tehát nem kaptunk Istentől olyan képességet, hogy Tőle függetlenül tudnánk jó menedzselni magunkat...ez a történelem folyamán nyílvánvalóvá vált,

és az, hogy "uralkodik az ember az emberen maga kárára" - szintén a szemünk előtt folyó valóság...

2016. szept. 16. 18:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Hm ebből az is kijöhetne hogy ha suliba 5-öst kapsz az isten műve, akkor holnaptól én nem tanulok úgyis isten dönt, ilyen elven nem? Mert szerintem én tehetek róla..
2016. szept. 16. 18:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Érdekes kérdés, de vedd figyelembe, hogy ami neked fejlődés, siker, az a másiknak nem biztos, hogy azt jelenti. Minden relatív.
2016. szept. 18. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!