Az önkielégítés bűn?
"Vedd le a teológiai lexikonodat a polcról, nyisd ki a B betűnél, és olvasd el, hogy mi a bűn a keresztény teológia értelmezésében. :)
(U.I.: Keresztény teológiából korrepetálást és felkészítést vállalok.)"
Pont nincs időm tudatlan/tudatos ferdítésre. ;)
A te dolgod. Én nem bűnnek mondanám, hanem károsnak, mivel a maszturbálók megelégednek annyival, ahelyett, hogy megtanulnák az ismerkedés művészetét, és egy valódi nővel kefélnénk.
Dante
Számomra elképzelhetetlen, hogy a testemmel a szabad akaratomból, ha nem okozok kárt vele senkinek, beleértve saját magamat, ne tehessek azt, amit csak szeretnék.
Kinek vétek vele? Mivel? Ki szenved tőle? Kinek lesz ezáltal rosszabb?
az én válaszom 100% helyes mert az én válaszom nem az enyém hanem Istené,lényegében ha azt akarod megtudni,hogy bűn vagy nem,akkor az ő válaszát keresed,ami a Bibliában van(Bűn az önkielégítés),azt értem,hogy nincs akivel csináld és vágyakozol,erre is megadja a választ Isten a Bibliában . 7.
Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.
8.
Mert a ki kér, mind kap; és a ki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik.Máté.evang....szóval kell keresni és találsz,érdemes venni egy Bibliát és tanulmányozni,mindamellett betartani a törvényeket,én is voltam ilyen problémában,szóval nem vagy egyedüli és ha Isten válaszát keressük a Bibliában van,ha az emberek válaszát kapjuk akkor nagyon sok azt válaszolja kinek ártok vele, (hát Istennek)Isten jól tudja hogy miért tiltja és ő teljesen igazságos azért adta a szexuális vágyat,hogy az ember a feleségével töltse...ez is megvan a Bibliában...érdemes megismerni,ameddig nem ismertem én is sok kérdést feltettem és még mindig vannak kérdések,amit a bibliában kell keresni,persze ha Isten válaszát keresed de ha foglalkoztat a bűn,akkor azt jelenti,hogy csak ragaszkodsz Istenhez,szóval valami kapcsolat van,vagy esetleg meg akarod ismerni Isten akaratát...ez nem rossz dolog...
A Biblia a magömlést tisztáltalan dologként említi, akkor az önkielégítést annál inkább.
1 Ige van, ami az önkielégítésre utal: Márk 9:43
Az önkielégítéskor az ember tisztáltalan dolgokra gondol, és igazából ezért bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!