A kereszténységnek szerintetek is leáldozott?
Igaz az, hogy Közel-Keleten és Afrikában már győztek a muszlimok és felszámolják a maradék keresztényt? Európában pedig a maradékra pályáznak és mindezt Izrael rásegítésével történik?
Ha igen, miért van ez?
Úgy tűnik,leáldozóban van.
Az ok egyértelműen az,hogy Krisztus követése helyett "kulturális keresztények"vannak a civilizált világban.(Krisztust sem jellemükben,sem tetteikben,sem szavaikban nem követik.Már a formaságok is kiveszőben vannak.)
Egy tünet,amiből az okra következtethetünk:
Egy szennylap munkatársaiból legyilkoltak egy tucatnyit Párizsban.Erre a világ vezető"keresztény" országainak elnökei zarándokoltak gyászolni őket,és azonosságukat demonstrálták a szeméttel.
Afrikában egy busz 150 keresztény utasát lemészárolták,mert nem mondtak el egyetlen muszlim imádságot sem.
Egyetlen"keresztény"vezető sem vállalt azonosságot a mártírokkal!A hírek rövid mondatban elintézték a tragédiát.
"Európában pedig a maradékra pályáznak és mindezt Izrael rásegítésével történik?"
Én ezen a mondaton szívf🅰szt kaptam.
"és mindezt Izrael rásegítésével történik"
Nem zavar, hogy Izraelben kb zökkenőmentesen megy az együttélés a zsidók és a keresztények között? Izraelben ugyanúgy problémáznak a muszlimok, meg még a tetejében ott van Gáza meg Ciszjordánia is.
A kereszténységet meg nem számolták fel. Jordániában, Libanonban meg Egyiptomban jelentős keresztény kisebbség él a mai napig.
Háhh XD Ez visszanyalt. Egyiptom sz@r példa!
A saját vallásukat cserélték le kereszténységre és alig 400 évig élvezték mire lezúzták őket a buzulmánok. :D
Bírom amikor okoskodnak, csak olvasni nem szeretnek...
A keresztyének meg nem halnak ki, hülyeség! Max most átadjuk a stafétát másnak. A lezúzott kevert nép vezetőjének meg én is zsidókat raknék, Jehova kiválasztottjait. :)
"Közel-Keleen ma is kb 10 millió keresztény él, Közép-és Dél Afrika pedig keresztény többségű de biztos igazad van :)"
Ha ezt nekem írtad: Egyiptom még jó, hogy nincs a felsoroltak közt. :) ...és nyugodj meg, nem sokáig lesz ennyi. Ha esetleg az nyugtat, hogy mindig így marad szerinted, akkor én nem szomorítalak el... Boldogok a lelki szegények. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!