Volt egy zsido nagyapam. Tudtok olyan iranyzatot mondani, ahol szivesen fogadjak a vallasjog szerint nem, de szarmazasilag zsidokat?
Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 18:23
2/13 anonim válasza:
Szervusz
Igen, Isten népe között, nincs Arab, Zsidó, stb.
Testvérek vannak egységben.
3/13 anonim válasza:
Felolem lehe sinto kereszteny muszlim akármi sajt is ha az jó😂
4/13 anonim válasza:
Próbáld meg a Szim Shalomot. Én is hasonló cipőben járok 😂
5/13 A kérdező kommentje:
Eleg zsido vagyok, h lezsidozzanak. De nem vagyok eleg zsido, hogy zsido legyek. Kusza dolog :D
2016. szept. 7. 19:29
6/13 anonim válasza:
Egy zsidó nagyszülővel még a náci Németországban sem számítottál volna zsidónak.
7/13 A kérdező kommentje:
Kit érdekel a náci Nèmetország? Pl egy zsidó nagyszülővel alijázhatnék..
2016. szept. 7. 22:47
8/13 anonim válasza:
Azt el kell ismerni, hogy egy zsidó nagyapánál jobb a két zsidó nagyapa, a zsidó nagyanyák még jobbak, de legjobb a négy zsidó nagyszülő. Ha így is alijázhatsz, akkor rajta, ne tétovázz!
9/13 anonim válasza:
Azért írtam mert úgy tűnt, hogy zsidónak érzed magad. De ha még azok se tartanak zsidónak akik utálják őket és el akarják tüntetni a Földről akkor miért lennél az?
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves Kristof!
Kar h par jobbikos ismerosom maskepp gondolkodik.
2016. szept. 8. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!