Mit csinálnak a lelkek a Mennyországban? Nem unalmas ott lenni, semmi akció, mindened megvan?
Mondom lélek :)
nem is lenne mivel leülnöd... szép fenékkel sem. :)
Szervusz.
(Prédikátor 9:5, 6) 5 Mert az élők tudják, hogy meghalnak, de a halottak semmit sem tudnak, és nincs többé fizetségük, mert nem emlékeznek rájuk többé, elfeledték őket. 6 Szeretetük, gyűlöletük és féltékenységük is elveszett már, és időtlen időkön át többé nincs részük semmiben sem, ami történik a nap alatt.
semmit nem csinálnak, ugyan is a feltámadás még nem jött el mindenki számára.
Isten a Földre fogja az arra méltókat újra éleszteni, addig "alszanak."
(Lukács 22:28–30) 28 De ti vagytok azok, akik kitartottatok mellettem próbáimban; 29 és szövetséget kötök veletek, mint ahogy az én Atyám szövetséget kötött velem, egy királyságra, 30 hogy egyetek és igyatok az én asztalomnál a királyságomban, és trónokon üljetek, hogy ítéljétek Izrael tizenkét törzsét.
Az égi feltámadásra pedig nem mindenkit választ ki, csak azokat akik kitartanak Jézushoz hasonlóan abban a munkában és önfeláldozó keresztény életben amiben Jézus is élt.
Ők a Föld felett fogna Jézussal együtt vezetést nyújtani a feltámadottaknak illetve az Isten nagy napjának túlélőik felett
(Jelenések 5:9, 10) . . .s véreddel embereket vettél meg az Istennek minden törzsből, nyelvből, népből és nemzetből, 10 és királysággá és papokká tetted őket a mi Istenünknek, és királyokként fognak uralkodni a föld felett.”
Nekik Isten imádatának égi feladatait végzik, nem érnek rá unatkozni.
"semmi akció"
Akció van, csak nem olyan mint amilyenre Te gondolsz bizonyos filmek hatására.
Ebből látható, hogy nem ismered sem Istent sem a szándékát, Az angyalok nem unatkoznak. Van dolguk, éjjel nappal szolgálnak
nade több komolyságot hölgyeim!
Itt az örökkévaló a tét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!