Katolikus ez a zene vajon? Sajnos nem tudomkideríteni.
vajon ami nem katólikus,az csak sátáni lehet?Komolyan nem értelek..azt tudtad,hogy a ruhák,amiket hordassz,valószínű nem katólikusok gyártották?Én a helyedben levenném őket..Vagy ez valami mánia,hogy minden csak katólikus lehet?Ha megfigyeled egy zenének a szövegét,és nincs benne gonoszság,vagy nem a sátánt élteti,akkor mi tart vissza téged?Az,hogy nem katólikus csinálta?Neked nem szabadna más emberekkel szóba sem állnod,csak a katólikusokkal,komolyan,még a végén átkot szórnak rád a más vallásuak..bocs,de ez számomra már hatalmas elvakultságot jelent!Ha valami nem katólikus,az már nem is lehet szép??????????????Ha egy szép rózsát egy ateista ültetett,te már nem is tartod szépnek?Sőtt,ki is gyomlálod!!
jaaaaaaaaaajjjjjj,könyörgöm,kérdezd meg az istenedet még egyszer,talán rosszul értetted őt..
hát,minden esetre nekem tetszik ez a szám,nem vagyok hitgyülekezetes,se nem vallásos,de ez egy nagyon szép szám,és sok vidám ember hatalmas boldogságban táncolja..
azt már túlzásnak veszem,ami viszont a tévébe zajlik,hogy fetrengenek a földön,és kész extázisban vannak!De ez a szám jó,szép színes,és szerintem nem is énekelnek katólikusok ellen..badarság..semmi rosszat nem hallottam ebben a számban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!