Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Katolikus ez a zene vajon?...

Katolikus ez a zene vajon? Sajnos nem tudomkideríteni.

Figyelt kérdés
Http://www.youtube.com/hitgyulekezete#p/u/11/eyXVjDyFtAk
2010. ápr. 16. 21:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
ha kiderül,hogy nem katólikus,akkor semmiképp se hallgasd! és sztem a Pa-dö-dö,Pap Rita,és az Első Emelet zenéjével is nagyon vigyázz mert lehet azok sem katólikusok,ugyhogy ezeknek is alaposan járj utána!
2010. ápr. 17. 13:52
 12/19 A kérdező kommentje:
utolsónak! köszönöm de engem jelenleg ez a zene érdekelt, igy hogy nem katolikus az előadója és a szövege sem nem fogom hallgatni, le is töröltem a gépről.
2010. ápr. 18. 07:26
 13/19 anonim ***** válasza:

vajon ami nem katólikus,az csak sátáni lehet?Komolyan nem értelek..azt tudtad,hogy a ruhák,amiket hordassz,valószínű nem katólikusok gyártották?Én a helyedben levenném őket..Vagy ez valami mánia,hogy minden csak katólikus lehet?Ha megfigyeled egy zenének a szövegét,és nincs benne gonoszság,vagy nem a sátánt élteti,akkor mi tart vissza téged?Az,hogy nem katólikus csinálta?Neked nem szabadna más emberekkel szóba sem állnod,csak a katólikusokkal,komolyan,még a végén átkot szórnak rád a más vallásuak..bocs,de ez számomra már hatalmas elvakultságot jelent!Ha valami nem katólikus,az már nem is lehet szép??????????????Ha egy szép rózsát egy ateista ültetett,te már nem is tartod szépnek?Sőtt,ki is gyomlálod!!

jaaaaaaaaaajjjjjj,könyörgöm,kérdezd meg az istenedet még egyszer,talán rosszul értetted őt..

2010. ápr. 18. 10:11
 14/19 anonim ***** válasza:
ez egy katolikusellenes provokáció
2010. ápr. 18. 10:16
 15/19 anonim ***** válasza:

hát,minden esetre nekem tetszik ez a szám,nem vagyok hitgyülekezetes,se nem vallásos,de ez egy nagyon szép szám,és sok vidám ember hatalmas boldogságban táncolja..

azt már túlzásnak veszem,ami viszont a tévébe zajlik,hogy fetrengenek a földön,és kész extázisban vannak!De ez a szám jó,szép színes,és szerintem nem is énekelnek katólikusok ellen..badarság..semmi rosszat nem hallottam ebben a számban!

2010. ápr. 18. 10:20
 16/19 anonim ***** válasza:
nem a szám katolikusellenes provokáció, hanem a "kérdés" :)
2010. ápr. 18. 10:32
 17/19 anonim ***** válasza:
Most meg minek kell kritizálni, h letörli, szabad ember, eldöntheti maga, h mit hallgat, és mit nem, nem?! Egyébként ez a zene konkrétan a vidám vasárnapot reklámozza majomparádészerű módon, az az oldal, amit vki belinkelt valóban sokkal tartalmasabb , és valóban keresztény zenéket tartalmaz, nem ismertem azt a csatornát YT-on, de én is inkább az ott található hagyományos, szép éneketeket tudom Neked ajánlani,kedves kérdező!Üdv!
2010. ápr. 19. 18:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Hithű katolikusoknak ezt ajánlanám:

http://www.youtube.com/watch#!v=09ZRZIiN6V0&feature=related

2010. ápr. 19. 20:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Tegnap 18:31-nek: ha elolvastad volna a dalszöveget alúl, vagy figyelmesen meghallgattad volna, akkor rájöhetsz, hogy a reklámozott Vidám Vasárnap a Húsvét Vasárnap és attól vidám, hogy feltámadott Jézus. Tulajdonképpen nem értem, hogy egy katolikusnak mi kifogása ez ellen, de legyen az ő dolga.
2010. ápr. 20. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!