Vallási témájú könyveket le lehet adni templomokban, beveszik?
igen simán kérdezd meg, szerintem ki fogja osztani vagy mondja, hogy el lehet vinni ingyen
esetleg ha van egy közösségi terem tedd az asztalra, rá egy feliratot, hogy "ingyen elvihetitek" vagy ilyesmi
szerintem nem kell nagyon válogatni, én simán szoktam szilveszterkor református bibliaolvasó kalaúzt osztogatni katolikusoknak, meg a református templomban a könyvszobában van csomóféle biblia, katolikus fordítások is
Szia!
Én is vittem be már így könyveket a templomba és eleinte odaadtam a papnak, később pedig rendszeresítettek erre a célra egy asztalt, ahova az ingyen elvihető kegytárgyakat, könyveket le lehet tenni, mert mint kiderült másnak is van ilyesmi amit odaadna. Azért mindig ráírom egy papírra hogy elvihető és ráteszem a kupac tetejére.
Szerintem vagy odaadod a papnak vagy megkérdezed hogy hova tehetnéd le, biztosan örülnek majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!