A zsidóság jelképe nem sátánista jelkép tulajdonképpen? Hisz remfa csillaga.
Remfa csillaga teljesen okkult, összehozható nem kevés helyen, vallasban, balvanyimadassal, satanizmussal, az antikrisztus szamaval.
De mégis a zsidosag Isten kivalasztott nepe.
Hogy is van ez?
Hoppá! Rossz helyre küldtem a levelet elnézést! :DD
---------------------------------
#16:
"Maga szimbólum első fennmaradt kőbevésett emlékei csak a 3-4. századból ismeretesek."
Én nem így tudom.
Amúgy a föníciai ábécé:
"Salamon alakja":
Valóban valószínűleg ebből a következtetésből keletkeztek a Salamon királlyal kapcsolatos apokrif íratok.
"eleve Mózes törvényeibe ütközött, hogy poligámiában és pogány feleségekkel hált"
A poligámiát nem tiltja a tóra. Igaz ez a szokás rabbinikus körökbe teljesen eltűnt ,de a karaitáknál ezer előtt még szokás volt (ha jól tudom).
Ma pedig az ,hogy egy zsidónak nem-zsidó a párja az egy teljesen elfogadott dolog. Már ami irányzatomat illeti.
"Végezetül, Herzl bár maga nem emigrált, maga is kelet-európai volt, konkrétan osztrák-magyar."
Hát ,pontosabban közép-európai volt ,mivel Magyarország Közép-Európában van (azon belül a Visegrádi részbe).
#20:
Köszönjük az ajánlatodat.
Csak el kell ,hogy szomorítsalak sajnos...a csatorna egy kalap ló kaki. :S
Kezdjük ott ,hogy hiteles információkat akarnak össze keverni hazugságokkal.
+ Gyűlölet keltő.
Üdv! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!