Kedves Jehova Tanúi mennyire érzitek magatokat üldöztetve itt Magyarországon?
Kérem válaszoljatok őszintén mert itt mindig azt olvasom, hogy a Jehova Tanúi üldözve vannak de én soha az életben nem voltam tanúja egyetlen ilyenfajta megnyilvánulásnak sehol.
Kérlek hát most itt mondjátok el, hogy mikor hol és miért voltatok üldözve Magyarországon.
Nagyon köszönöm az őszinte válaszokat!
Kedves kérdező!
"Kérem válaszoljatok őszintén mert itt mindig azt olvasom, hogy a Jehova Tanúi üldözve vannak de én soha az életben nem voltam tanúja egyetlen ilyenfajta megnyilvánulásnak sehol."
Hát persze, mert gondolom, olyan fiatalkorú kérdező vagy, aki nem tudja/tapasztalta , hogy mi a múlt. "
"Kérlek hát most itt mondjátok el, hogy mikor hol és miért voltatok üldözve Magyarországon. "
Ez most komoly? Ez történelem. Ennek domumentumai sok-sok ezer oldalt tennének ki. Igazáből mire vagy kiváncsi?
OFF
handsomeboy
A rózsaszín háromszög volt a férfi homoszexuálisok jele.
A lilát azt Jehova Tanúi hordták. Mert vallásukból kiindulva politikailag a hitükben lévő isten teokráciáját vallották.
Fun fack: Ebből kifolyólag nem is semlegesek politikailag. Mert a teokrácia az maga egy politikai rendszer.
Shabala!
Biztosan nincsenek üldözve. Manapság Magyarországon üdvözülve vannak a különböző, kereszténységből kivált hatalom és pénzhajhász, illetve biznisz-szekták, mint pl a Hit Gyülekezete.
Vagy ha úgy jobban átjön, annyira üldözik a jehovásokat ma Magyarországon, mint ahogy zsidó és cigányüldöztetés van.
A JW TV Broadcasting adásában a 2018. évi közgyűlésen szó volt a 2019-es éviszövegről.
Az éviszöveg magyarázásakor az 39:41 perctől a 44-45. percekben arról volt szó, hogy Jehova Tanúit NEM üldözik, de készüljenek fel rá, mert jönni fog az üldözés!
Jehova Tanúi évek óta azt állítják magukról, hogy abból is világosan látszik, hogy ők Isten "választott népe", az egyedüli "igaz vallás" képviselői, hogy üldöztetésben van részük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!