Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi az emberi élet értelme?

Mi az emberi élet értelme?

Figyelt kérdés

2016. jún. 5. 10:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A kérdés megválaszolása világképfüggő. Függ attól, Istent bele veszed e a tényezők közé. Én igen.

Amennyiben a keresztény világképet választod (pontosabban rájössz, hogy igaz), alábbi 3 pozitívummal jár:

Újévi gondolatok Vankó Zsuzsától

[link]

2016. jún. 5. 20:43
 12/18 anonim válasza:
Az emberi élet értelme nem más mint az hogy ,a világ által iritált vágyakat ,vagy fájdalmakat,és haragot,BŰN ELKÖVETÉSE NÉLKŰL ÉLJÜK TÚL,...a bűn pedig meg van határozva a bibliában ...tehát arról van szó hogy ki milyen erős bizonyos szituációkban ,az az az élet nem más mint éles teszt pálya ...még pedig a tesztelés azért fontos hogy az emberi élet végén ,milyen eredménnyel végeztél,,,hisz az eredményed fontos ahhoz hogy be juss a menyországba az örökéletre ...mert az emberi élet az egy elő élet az örök élet előtt úgy mond olyan ez mint amikor 3 hónapos próba időn vagy a munkahelyeden ;)
2016. jún. 17. 16:26
 13/18 HaEv ***** válasza:

X1. és X5.!

:D Köszi!

Jó film lehet, megnézem! :D

2016. jún. 21. 20:44
 14/18 anonim ***** válasza:
egyszer valahol olvastam egy idézetet,de sajnos azóta sem találom, kb. így hangzott: Az emberen kívül minden állat tudja, hogy az élet értelme szeretni, és élvezni azt.
2016. jún. 21. 22:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Tanulj meg igazán szeretni...
2016. aug. 16. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Az élet értelme Jézus Krisztus! Én keresem a jelenlétét , mert tudom , hogy nélküle minden kevés . Unatkozom és üres vagyok. Sokszor lekötöm magam valamivel, de Jézussal való természetfeletti kapcsolat által úgy hallottam, hogy valami elképesztő izgalmas és boldog az élet. Nem vallásról beszélek, hanem Istenről. Úgyhogy keresem őt továbbra is, addig amíg meg nem érint úgy , hogy ,, lehidalok,,.
2016. okt. 11. 00:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Ja és még azután is , hogy ugye fennmaradjon a kapcsolat. Én ezt úgy képzelem el mint amikor telefonnal rácsatlakozunk az internetre és létrejön a kapcsolat. Ehhez közel megyünk a nethez és jelet bocsát ki a telefonunk. Majd rácsatlakozik a netre. És ezután már jöhetnek is az adatok a telóra. Az Istenre való hangolódás is ilyesmi. Csak azzal a különbséggel , hogy azonnal jönnek az áldások belénk. Jön az öröm , béke , teljesség érzés. De ehhez keresés kell. Én most ezt csinálom. Néha meg is érint Isten , de még sajnos nem sikerült az a teljes ,, rácsatlakozás,,. De nem adom föl. 🙂
2016. okt. 11. 01:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Erre egyėnenkènt lehet válaszolni.
2016. dec. 7. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!