Kinek a befolyására hajtja a nemzeteket az Isten elleni háboruba torkolló világhelyzet felé?
Szerintem a kèrdès èrthető de összetett es ezèrt nehezen èrthetö de ha odafigyelsz es a fogalmad jó,ės az ismeret megfelelő akkor könnyü.
A kèrdès első rèsz:"Kinek a befolyására hajtja a nemzeteket az Isten elleni"?Tudjuk a jelenèsekben,hogy valaki befolyásolja armagedonkor a nemzeteket Isten elleni háboruban.
A kèrdès második rèsze:"háboruba torkoló volághelyzet felè" maga a kèrdès már felel abban,hogy háboruba torkoll az eljövendőben a világ.
Valaki ezt előidèzi:Jelenèsek:16:13,14. "Ès látám,hogy a sárkány szájábol ès a vadállat szájábol ès a hamis profèta szájábol három tisztátalan ihletett kijelentès jön ki,melyek ugy nèztek ki,mint a bèkák.14 Ezek valojában dèmonoktol ihletett kijelentèsek,melyek jeleket tesznek,ès elmennek az egèsz lakott föld királyaihoz,hogy egybegyüjtsèk őket a mindenható Isten nagy napjának háborujára.
No, hát akkor meg is válaszoltad a kérdésedet. Ha látsz majd egy sárkányt, egy vadállatot és egy prófétát, amiknek a szájából békának kinéző valamik jönnek kifelé, akkor itt az idő, az összes király elmegy háborúzni.
Én asszem maradok Angliában, itt szerencsére királynő uralkodik, tehát ez a nemzet nem fog csatába menni. Nekem meg semmi kedvem mindenféle ismeretlen figurával csatázgatni, van épp elég dolgom anélkül is.
Itt szüksèges a biblia vers èrtelmèt tudni,amit nemtudom mennyire èrtesz ès ezenkivül humorizálod meg ugy látom nem is èrdekel.
De csak egy a sokközül:a föld királyai=a föld politikai elemei.
Ebben a kèt bibliaversben több ilyen èrtelmezès van.
Azt mondhatom Neked, kedves kérdező, amit állítólag Lenin bácsi mondott: "Tanulni, tanulni, tanulni!" Mit is? Megválogatni az igehirdetés helyszínét, megtanulni értelmesen legalább kérdezni.Olyat kérdezni, amit tényleg nem tudok és leszállni a magas lóról.
Mondjuk kérdezhetted volna: "Miért van az, hogy értelmesnek tartott, magasan képzett vezetők ostobán, vakok módjára viselkednek?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!