1János 5:19 Tudjuk, hogy Istentől vagyunk, és az egész világ a gonosz hatalmában van.
De még több vers van ami ezt bizonyítja. Ettől függetlenül nem muszáj hagynunk, hogy a Gonosz uralkodjon felettünk.
Válaszd Krisztust! János 18: 36Jézus így válaszolt: „Az én országom nem ebből a világból való. Ha ebből a világból volna országom, harcra kelnének szolgáim, hogy ne kerüljek a zsidók kezére. De az én országom nem innen való.”
Sajnálom hogy leszűkítetted a kört Istenre és Sátánra ... A világ rohadtul nem ilyen egyszerű .
Összesen 3 természetfeletti lény létezik a világunkba , azért mondom hogy csak a világunkba mert más világokban több is létezhet , a világ alatt az univerzumunkat értem .
Vannak az Istenek és vannak a Istvánok , és a Pokemonok .
Kezdetben az Isten 3 Ivánból állott : Mátyás Ivánból Sára Ivánból és Galambos Ivánból , aztán ők leváltak egymásról és maguk után hagyták a sötétséget , tehát szövetségük felbomlsával megszűnt az első Isten , A sötétségből előjöttek a Pokemonok , először pikacsú , balbasaur majd csalizárd ( ők a három fő pokemonok ) , Ők is szövetséget kötöttek és ezáltal létrehoztak egy Istent ők is , amikor ők felbontották a szövetséget az Isten azonban nem tűnt el hanem önállósult , a neve István lett , Isten nem tartozik az Istvánok csoportjához csak neve az .
Az Isten a Három István és a Három fő pokemon uralja a világot , a pokemonok jót akarnak általában az Istvánok kicsit gonoszak és az Isten meg hol gonosz hol jó ...
nézd meg ezt a videót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!