Hogyan oldják meg a gyónást Csíksomlyón, a búcsúban?
Figyelt kérdés
Hol van ott arra hely? És annyi emberre hogyan szervezik meg?2016. máj. 15. 15:40
1/7 anonim válasza:
Valoszinu a templomban csinaljak. abbol a tomegbol meg alig egy toredeke annyira vallasos hogy gyonjon is.
2/7 A kérdező kommentje:
Aki áldozik, az kellett, hogy gyónjon. És elég sokan áldoztak.
2016. máj. 15. 17:41
3/7 anonim válasza:
Általában a zarándok csoportokkal megy atya is, szerintem ha nem ott helyben a mise előtt, akkor a szálláson előtte biztosan van rá lehetőség. Én voltam már zarándokúton máshol és ott ilyen lehetőség is volt.
Esetleg mielőtt megy a búcsúba még otthon valamikor elvégzi a gyónást.
4/7 A kérdező kommentje:
Kösz; igen, az logikus, hogy ha van velük valaki, aki gyóntathat.
De pl. nem úgy mutatták, hogy volt a Pestről indulókkal valaki. Csak idősebb párokat mutattak. Bár talán később is csatlakozhatott.
2016. máj. 15. 18:08
5/7 anonim válasza:
Én azt láttam, hogy ülnek papok a tömegben (a mise előtt, és alatt is) és azt hiszem, náluk is volt lehetőség gyónni.
6/7 anonim válasza:
Rengeteg felszentelt pap is megy, akiknél lehet gyónni.
Nálunk úgy szokták megoldani, hogy párat megkérnek, hogy a gyóntatófülkéken kívül is, szabadtéri gyóntatást végezzenek.
Gondolom ott is valahogy így működik.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2017. máj. 20. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!