Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek lenne "kereslet"...

Szerintetek lenne "kereslet" ilyen témájú blogra?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy a Vallásról írnék. A Szentírás kialakulásáról,a történetekről,a bérmálkozás,elsőáldozás a többi szentség,arról,hogy hogyan lehet felvenni,hogyan kell gyónni,feltenném az összes imádságot.. Szerintetek lenne erre igény? Egy szép,normális közösség kialakítására?

2016. máj. 3. 21:45
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
sok hasonló blog és vlog van már magyar is, tehát sokan olvassák/hallgatják/nézik ezeket szerintem ha kellő alapossággal csinálod lenne érdeklődés iránta :)
2016. máj. 3. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Vágj bele, és majd kiderül. :)

Alapvetően két variáció van:

1) Van egy baráti köröd, akiket mozgósítani tudsz, hogy az olvasóid legyenek. Meg ha kommentelősre tervezed, akkor kommunikálnak is egymással.

2) Vagy szélesebb olvasóközönséget céloznál meg, akkor viszont valamiben hiánypótlónak kell lenned. Olyan anyagokat felrakni, ami máshol nem érhető el. Amiket felsoroltál, azok eléggé általános információk. De ezeket is lehet egyénien tálalni, elvégre blog-műfaj alapvetően egy személyes műfajként indult.

2016. máj. 3. 21:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem akit ezek érdekelnek az ezeket már úgy is tudja. Akit nem érdekel az is tudhatja ha olyanok a szülei.
2016. máj. 3. 22:02
 4/7 anonim ***** válasza:
63%

# 3

"Szerintem akit ezek érdekelnek az ezeket már úgy is tudja."

Akkor nézd végig, hogy miket szoktak kérdezni itt a gyakorin. :)

2016. máj. 3. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

egyáltalán nem feltétlenül todja! itt gyakorin meg akkora ostobaságokat kérdez az emberek többsége, hogy leszakad az arcom, a válaszadók nagyrésze is mindenféle szektákból van, komolyan megérdemlik egymást

éppen ezért a néha becsúszó normális kérdéseket a gyakori nem nagyon elégíti ki

kezd csak ezt a blogot, én olvasni fogom!

2016. máj. 3. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább csinálj ismerősgyűjtőt. Az emberek szeretik kölcsönösen kifejezni magukat.
2016. máj. 3. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Engem érdekelne, szívesen olvasnám!

Esetleg nem csak katolikus, hanem a többi történelmi egyházról is összeszedhetnéd amit gondolsz! :)

2016. máj. 4. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!