Jehova Tanúja részt vehet iskolai ballagáson?
Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 18:32
11/12 anonim válasza:
Szerintem ha akar, akkor igen. Isten nem tiltja. Ha barátaid, rokonaid számára, tiédre, fontos esemény, és neked sokat jelentene, és te vágysz oda elmenni, akkor menjél. Egy ballagással nem árthatsz senkinek. Amúgy nem vagyok tanú, csak én így látom racionálisnak. Hogyha nem ártasz vele senkinek, akkor miért lenne tiltva? Nincs olyan isten, aki tiltana ilyeneket. Ha a te Istened mégis ilyen, vagy azt mondják róla, akkor lehet, hogy el kéne gondolkodni, hogy nem biztos, hogy feltétlenül jó tanokat követsz. Vagy ha felmerül ilyen kérdés benned, hát akkor döntsd el úgy, hogy a szívedre hallgatsz. Mit súg a szíved? Elmehetsz, vagy nem? Vagy akkor esetleg ha félsz, hogy meglátnak, menjél álruhában.
12/12 anonim válasza:
*Ja és ha meg nem akarsz menni, akkor ez meg nem jó kifogás:P Ennél találhatnál jobbat is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!