Megvilágosodtam. Ez alatt aztt értem, hogy a folyamatos belső és külső konfliktusok, valamint a szüntelen gondolatáramlás véget ért. Mit javasoltok, mit kezdjek az új életemmel. Miben lehetek jó, kikhez fordulhatok, akik ezt tisztelik?
"A kérdező kommentje:
Ti eddig mind hülyék vagytok. Szégyelni való buta emberek. Értelmes választ szeretnék"
.
Alapvetően ezzel bizonyítod önmagadnak is hazudást, mert megvilágosult ember nem így nyilvánul meg!
Az pedig, hogy te szégyelsz engem/minket, nekem/nekünk kitüntetés és megnyugvás, hogy nem tekintesz magadhoz hasonlónak!
Ha megvilágosodtál, miért a gyken kérdezel?
Nem...
... ha megvilágosodtál, miért kérdezel?
"Ti eddig mind hülyék vagytok. Szégyelni való buta emberek. Értelmes választ szeretnék"
Majd ha értelmes lesz a kérdés egy értelmes embertől. De még nem jutottál el erre a szintre.
"Ti eddig mind hülyék vagytok. Szégyelni való buta emberek. Értelmes választ szeretnék"
Szép kis megvilágosodás,brávóóóóóó!
Ha megvilágosodtál,akkor te világosíts fel embereket,ne a gyakorin kérdezgess.Itt mindenki "sötét"valszeg. :)
"a szüntelen gondolatáramlás véget ért"
Leállt az agyműködés?
Gondold át még egyszer ezt a megvilágosodást:D:D
Ha komolyan akarom venni a kérdésed,mert elhiszem,hogy tényleg megvilágosodtál,a válaszom:Hogy miben lehetsz jó,azt csak te tudhatod,ha pedig valóban megvilágosodtál,tudni fogod,hogy jönni fognak azok az emberek,akik elfogadnak,és tisztelnek.Csak figyelni kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!