16 évesen hogyan tudnék elköteleződni az Egyházban?
Annyi még nem kell elköteleződnöd, hogy hivatást válassz. Ha egyházi hivatásod lesz, akkor majd Isten fog elhívni.
Ha gondolkodsz a bérmáláson, akkor jó, ha tudod, hogy egy-két évig hittanra kell járnod, aztán fognak megbérmálni. Tehát rendszeresen tudsz majd beszélni a pappal.
Lehetnél egy hittanos tábor vezetője.
Vagy az Egyház szervez önkéntességi programokat, érdeklődj e felől, pl betegeket és időseket ápolni.
én a ministránsok vezetője és a gitáros ének és zenekar alapítója vagyok egyházközségünkben, ezen kívül én is sok-sok plébániai program szervezője vagyok
ha gondolod írj privátban ;)
16/F
Menj el egy Élet a Lélekben ahol megkaphatod a Szentlélek-keresztséget. Jézus erről beszélt:
Lk 12,49-53
"Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: „Azért jöttem, hogy tüzet gyújtsak a földön. Mi mást akarnék, mint hogy lángra lobbanjon."
Aki megkapta a Szentlelket az nyelveken imádkozik, karizmákat kap és csodák történnek körülötte. Erre a mai világban nagy szükség is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!