Földrajz órára kellene, tudnátok segíteni?
Földrajz órára kellene csinálom egy powerpoint előadást Izrael szereperol a világban illetve erdekesseget az allamrol.Tudnatok egy-ket tippet adni,mit tegyek bele a diaba,hogy sikeruljon jo jegyet szereznem?Egy pár érdekes dolgot tudnatok irni nekem?
Elore is koszonom!
Ez jó!
Köszönöm!
Utolsó válaszolónak nagyon köszönöm!
Látom te is rendes jobboldali gyerek vagy,mint én.
Hát a tanárnő nem fog örülni ha hazugságot fogsz előadni.
1. Egyiptom és Jordánia is elfogadta Izrael-t.
2. Fal felépítése óta 90%-al csökkentek a terrortámadások, a mostani késelések közelébe nem érnek ahhoz amit régebben csináltak.
3. Éltek ott zsidók, zsidók otthona volt és most meg már a többség zsidó, tehát nem értem a problémát.
"Földrajz órára kellene ".."hogy sikeruljon jo jegyet szereznem"
ja hogyne :)))
Elég átlátszóra sikeredett a trollkodás
# 7
"1. Egyiptom és Jordánia is elfogadta Izrael-t."
Mégis Izrael tart megszállás alatt szíriai és libanoni területeket. Palesztináról nem is beszélve.
"2. Fal felépítése óta 90%-al csökkentek a terrortámadások, a mostani késelések közelébe nem érnek ahhoz amit régebben csináltak."
Ez egyáltalán nem igaz. A rakétatámadásokat nem is a fallal leválasztott területekről indították korábban.
"3. Éltek ott zsidók, zsidók otthona volt és most meg már a többség zsidó, tehát nem értem a problémát." -
Éltek, kisebbségben. A probléma a kereszténység tömeges elüldözése: "Izraeli terror miatt menekülnek a keresztények Jeruzsálemből"
"Éltek, kisebbségben. A probléma a kereszténység tömeges elüldözése: "Izraeli terror miatt menekülnek a keresztények Jeruzsálemből"
Hát, ha az orientalista.hu írja, egy palesztin miniszterre hivatkozva, akkor biztos igaz... :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!