Mire számíthatok Istentől a következő esetben? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Öngyilkos leszek. Mielőtt megteszem, írok egy végrendeletet, hogy az épen maradt szerveimet felajánlom olyanoknak, akiknek szüksége van rájuk, ahhoz, hogy éljenek. Ezzel megmentem 1-2 ember életét. Mi lesz a következménye ennek? (nyilván nem ezért akarok öngyilkos lenni, de tegyük fel, hogy így teszek az öngyilkosságom előtt)2016. febr. 5. 15:17
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy segíteni akartok, de én befejeztem az életemet! Megint a jó szokásom szerint pofára estem (munkakereséssel kapcsolatban), ami csak adott még egy lökést, hogy tényleg megtegyem! Végeztem! Ennyi kudarcot, ami eddig ért engem az életemben, már nem tudok feldolgozni, még segítséggel se! Semmihez nincsen már lelkierőm...
2016. febr. 9. 14:09
12/15 anonim válasza:
De... azért kérlek, beszélj róla (a családoddal, hadd tudják/értsék), gondold meg.
Legjobbakat, az életreszorítunk neked
14/15 A kérdező kommentje:
Jézusom, ennyien aggódnak értem? Akkor mégis miért van az, hogy már rohadtul nem akarok tovább élni?
2016. febr. 12. 13:00
15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a támogató szavakat! Nekem ez sokat jelent, hogy leírhatom nektek - még ha nem is ismerlek titeket - a gondjaimat, az okokat stb. Amúgy a saját családom se sejti, mire készülök, de nem is akarom, hogy kiderüljön... Bár nem tudom mi lenne a jobb... Néha amikor valamiért felkapom a vizet, akkor szoktam mondani ilyeneket, de szerintem nem veszi senki komolyan... Sose vették komolyan! Azért történik talán ez velem, mert a múltban egy féreg voltam? Az tény, hogy sokat segítek a családomnak, de szégyellem magam, mikor arra gondolok, mi az, amit ellenük elkövettem. El se hinnétek, hogy ember ilyeneket tesz a saját családjával, amiket én tettem a múltban. A legnagyobb baj az, hogy egy szemernyi megbánás sincs bennem... Undorodom magamtól...
2016. febr. 12. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!