Szia
A Biblia szerint miután lejárt a nemzetek meghatározott ideje(a Károli szerint a "pogányok ideje")
Csatlakozom Zitushoz.
A próféciák szerint amikor a Trónját elfoglalta, és ez azzal kezdődött, hogy az égi királyságból kizárta az oda nem illőket, az az Sátánt és Démonait.
S a Földre korlátozta a mozgás terüket.
A Földön ekkor kezdődtek a jaj kiáltások egyre nagyobb mértékű hangjai.
Jehova Tanúi megint nem egyenesek. Ők azt hiszik, hogy 1914-ben történt ez.
Érdekes, de az Apcsel 17:7-ből kiderül, hogy már az első keresztények királynak tartották Jézust.
Egy kicsit bővebb bibliai infó kellene. Én olvasom az igéket de nem világos, hogy mikor lett megkoronázva.
Ezért gondoltam, hogy talán itt valaki tud segíteni, de megint kezdődik az egymás elleni vita.
Igen,
ám akkor még nem volt beiktatva, hiszen azt akkor kapta vagy kaphatta meg ha elvégezte a feladatot, és eljön az ideje, ahogy a Zsoltárok is mondja:
(Zsoltárok 110:1) . . .„Ülj az én jobbomon, Mígnem ellenségeidet lábad zsámolyává teszem.”
(Héberek 10:12, 13) 12 Ez az ember viszont e g y áldozatot ajánlott fel a bűnökért mindenkorra, és leült az Isten jobbjához, 13 és attól fogva vár, míg oda nem helyezik ellenségeit zsámolyul a lábának.
Nem egyből kapta meg, mert mindennek meghatározott ideje van
Az Úr napja a jelenések könyve szerint is írja, hogy Jézus "vissza jöttét", illet Királyi trónjának elfoglalását mik jelzik a földön, s az ellenségei között kezdődik az uralma, nem felettük.
(Zsoltárok 110:2) . . .„Menj, győzedelmeskedj ellenségeid között!”
vagy is sikerrel végzi a dolgát annak ellenére, hogy sokan akadályoznák, a szolgáival együtt.
igen, sokszor használ múlt időben szavakat, mely azt jelzi, hogy olyan biztos, mint ha megtörtént volna.
Egyébként pedig, ha akkor beiktatja a királyként, akkor kellett volna Sátánt levettetnie az égből, mert az égi királyság nem is jöhetne úgy létre, hogy oda nem való elemek is ott tanyáznak
S akkor kimaradt volna az a prófécia is, hogy a nemzetek, vagy más fordítás szerint a pogányok ideje lejárt.
Már pedig azt jól tudjuk, hogy a pogányok ideje az apostolok halála után még sokáig létezett, mert Isten nem választott magának Földi képviseletet,
elmondta, hogy az kapja meg akié a valódi jog, vagy is Jézusé.
Nem véletlen volt a sötét középkor, mert az akkor uralkodó "vallások" is Isten jóváhagyása nélkül Isten nevében követtek el aljas dolgokat.
Ha Jézus már akkor is király lett volna, akkor a hozzá tartozók, nem követtek volna el, ilyen aljasságokat.
"Nekem adatott minden hatalom mennyen es foldon." Ez nem olyan biztos, mintha megtörtént volna, hanem meg is tortent!
Akkor is, ha ellentmond a hazug szervezetetek tanitasanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!