Hogyan vegyek magamon erőt, hogy eltudjak menni gyónni?
Figyelt kérdés
Nagyon vágyom rá, de egyszerűen nem merek. Pedig már 3 éve nem gyóntam. Kérem, hogy olyan válaszadók ne írjanak, akik szerint a gyónás, meg a vallás csak hülyesség. Én tiszteletben tartom, hogy ők ezt gondoljak, és ezért kérem, fogadják el, hogy nekem viszont fontos.Köszönöm.2008. szept. 17. 21:59
11/11 anonim válasza:
Szerintem, ha ténylegesen, és igazán szeretnél elmenni, szerintem akkor nem lehet, akadálya, hiszen te is tudod, amit kell, hogy Isten mindenkinek meg tud bocsájtani, aki ténylegesen és tiszta szívből kéri. Tehát szerintem nem kellene, hogy érezd, hogy bűnös vagy, mert nem mész, és ez égbekiáltó bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!