Felsorolnátok pár dolgot, ami szerintetek egyházatokban meg kellene ujítani és helyreállítani! Egy pár "gyengeség", amit Jehovának helyre kellene állítani avgy világosságot adni azon a területen!
Elsősroban értelmes hozzászolásokat várok, nem bibliai versek tömkelegét, sem Jehova Tanúi ellenes kirohanásokat.
Én imádkozom Jehovához, hogy adjon erőt a szervátültetés és vérátömlesztés engedélyezésére egyházunkon belül, mert túl sokan halnak már meg azért, mert nem kapnak megfelelő orvosi segítséget. És azért is imádkozom, hogy bocsássa meg nekünk, hogy mindig a jw.org-ot népszerűsítjük ahelyett, hogy segítenénk a rászorulókon a többi egyházhoz hasonlóan. De Jehova, a mi teremtőnk úgyis feltámaszt az utolsó napon, mert nagy és kegyelmes. És most jöhetne valami idézet a széthamisított Bibliánkból, de a királyságteremben felejtettem sajnos. :(
2016. jan. 24. 00:09
2/21 anonim válasza:
Először is a vértranszfúzió engedélyezése,a félrevezetett tanúk jőjjenek rá és ismerjék el végre,hogy Russel és Rutherford csalók voltak,hogy mielőtt más felekezeteket hamis vallásnak neveznének olvassák el az 5Mózes:18-22-t.Nagyjából ennyi.
2016. jan. 24. 08:35
3/21 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy Jehova tudja, hogy mikor és kit kell a kellő időben változtatni, és ezt meg is teszi,.
Nekünk csak türelemmel várni kell. Ő jobban tudja, mikor mi szükséges, mint a mi tökéletlen érzéseink.
Ha az előttem levő két hozzászóló testvér, akkor ott nagy baj van, a gondolkodásukkal, és a szellemiségükkel,
Nem osztozom a véleményükben.
2016. jan. 24. 09:23
4/21 anonim válasza:
jav: mikor és mit kell változtatni.
talán annyit, hogy a fent említett hozzászólók, Bibliai alapelveket változtatnának meg, ennél fogva, Ők is elestek volna Ádámhoz hasonlóan az édenkertben.
alapelvek, amit Ők is tudnak, /ha tudják/ változtathatatlanok,
A törvények azok amiket lehet törölni, vagy változtatni, a törvény mögötti alapelveket nem.
2016. jan. 24. 09:26
5/21 anonim válasza:
Hogy kinek van baj a gondolkodásával és a szellemiségével,arról nem kívánok vitát nyítani.
2016. jan. 24. 10:01
6/21 anonim válasza:
A Jehova tanúi úgysem fognak újítani.
2016. jan. 24. 10:54
7/21 anonim válasza:
"Ha az előttem levő két hozzászóló testvér, akkor ott nagy baj van," Nem a testvérem a 2-es hozzászóló, kedves 3-as! :D Ja, hogy te arra gondoltál, hogy JT-sek vagyunk! Nem tudok róla. Az a helyzet, hogy még meg sem próbáltatok megfűzni, hogy legyek Tanú! Ezt azért méltányolom.
2016. jan. 24. 19:24
8/21 anonim válasza:
"talán annyit, hogy a fent említett hozzászólók, Bibliai alapelveket változtatnának meg, ennél fogva, Ők is elestek volna Ádámhoz hasonlóan az édenkertben."
Mert? Ádám is a Bibliai tanítások ellen cselekedett? Átolvasta a Bibliát ő is, vagy mi?
2016. jan. 25. 23:09
9/21 anonim válasza:
Az első ket vallaszolo nem Jehova Tanuja meg akkor se ha annak valja magat.Jehova Tanuinal vanak kiigazitasok de akkor mikor ezt a kelő időben kiigazitasra kerül Jehova szeleme altal.Jehova tanui nem ragadnak le hagyomanyokert es azert mert egy valaki ugy akarja.Mindenütt a profeciakra tamaszkodnak minden időben.
2016. febr. 3. 19:16
10/21 anonim válasza:
Hát persze. Russel és Rutherford próféciái is mind bejöttek. Legalábbis nekik igen, mert megszedték magukat igen szépen az emberek hülyeségéből. (Természetesen nem a kiváló fizikus Ernest Rutherfordra, az atommag felfedezőjére gondoltam, hanem a JT szekta egyik alapító atyjára).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!