Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Kedves Jehova Tanúi?

Kedves Jehova Tanúi?

Figyelt kérdés

Ti azt mondjátok, hogy a világ 239 országában egységesek vagytok, de a világon csak 196 ország van. Akkor ez most hogy van? Továbbá ok országba nem vagytok jelen. Akkor ha ezeket is levonjuk a 196 országból, akkor igazából mennyi a valós szám? Kérlek benneteket mindenki, aki hozzá szól a kérdésre koncentráljon és mellőzze az Igei beszúrásokat meg sértegetéseket.

Köszönöm

2016. jan. 17. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
5%

baptista lelkész

Én Jehova Tanúiról beszélek, nem a Baptista vallásról,

2016. jan. 18. 07:45
 12/19 anonim ***** válasza:
16%

Egyébként pedig egy sima család tag akiket a határ választ el Észak, és dél Koreában sem nagyon mehetnek át, akkor gondolod, hogy csak úgy belehet szállingózni Bibliával és tevékenykedni:

Fél évszázadon keresztül sok koreainak semmilyen kapcsolata nem volt a rokonaival — se levélen, se faxon, se telefonon keresztül. Az országot elválasztó demilitarizált övezet elszigetelte egymástól a családtagokat.

A szétválasztott családok közül csak nagyon kevésnek volt lehetősége újra találkozni. Egyesek becslése szerint még mindig 690 000 hatvan év feletti és 260 000 hetven év feletti személy él külön a szeretteitől. Dél-Koreában azonban a közül a 76 000 személy közül, akik megfeleltek bizonyos követelményeknek, és jelentkeztek, hogy szeretnék meglátogatni északon élő rokonaikat, csupán százan kaptak erre lehetőséget.

2016. jan. 18. 07:55
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
Ez nagyon jó kérdés.Ez az aminek anno én is kezdtem utánakutatni.Akkor még tilos volt az internet használata a tanúknak,be is hivattak a kisterembe.Nem igaz az se amit az évkönyvekben irnak a tagok növekedéséről,ki van kozmetikázva az egész.Nagyon kiváncsi vagyok a válaszokra a tanuktól
2016. jan. 18. 08:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Szenczi Sándor Észak-Koreai esete érdekelne engem. Kérlek küldj valami forrás anyagot, mert ez így nehezen hihető. Köszönöm.
2016. jan. 18. 11:11
 15/19 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező: én Szenczyt azért említettem meg, mert előttem azt írták, hogy ott tilos a térítés.

Amúgy egyrészt Vujic Trvtko Pokoli történet első részében van a kezdet, másrészt keresem neked linkeket:

[link]

[link]

[link]

Van még, ha gondolod és erre írtam, hogy ők járnak oda évtizedek óta, tehát az, hogy a tanúk nem mennek, az nem az miatt van, amit állítanak, hogy oda nem szabad.

2016. jan. 18. 11:24
 16/19 anonim ***** válasza:
12%
Adi...Lucifrnek felhasznalonak:Elege ismered jehova tanuit (lehet hogy kiközösitett vagy)es tudod is ,mert enyi ismerettel azt is tudod,hogy a jehova tanui evkönyveben megvan az egesz orszag neve es az otlevő tevekenyseg.
2016. jan. 23. 12:13
 17/19 anonim ***** válasza:
17%
Isti.kedves kerdező.Nem vall inteligenciara ha a kerdeseket lekezelő modon teszed fel.Hogy nemjön össze stb.En ha kerdezek kerőfel vagyok.En tisztelettel vallaszolok, egy Jehova Tanui altal kiadott "Evkönyv "es annak az első feleben irja az orszagokat terkepen kijelolve,lakossag szamat es hany JehovaT van benne.
2016. jan. 24. 15:27
 18/19 anonim ***** válasza:
17%

10-nek.

Akkor nemtudod hol van eszek korea,és azt se ,hogy milyen regim van ottan.

Ezért nem hisznek neked!!!

2016. ápr. 18. 06:39
 19/19 anonim ***** válasza:
17%

15-nek.A tanuk ha mennek nem azèrt mennek,hogy tetszelegjenek a regimnrk anem azèrt,hogy hirdessèk az evangèliumot.

Az pedig nem tetszik mert a tanuk nem fognak fegyvert embertársuk ellen,nekük pedig hatalmas hadseregük van.

Ez az állás,hogy nem megy katonának ilyen orszàgba egyik legellensègesebb viselkedès.

A baptista lelkèsz ha odamegy ovodàt èpiteni az tetszik nekik.De ez csak a regimet tàmogatja,tudva ,hogy a baptistàk nem tiltjàk a fegyverre valo felkèszülèst.

2016. ápr. 19. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!