Kedves Jehova Tanúi?
Ti azt mondjátok, hogy a világ 239 országában egységesek vagytok, de a világon csak 196 ország van. Akkor ez most hogy van? Továbbá ok országba nem vagytok jelen. Akkor ha ezeket is levonjuk a 196 országból, akkor igazából mennyi a valós szám? Kérlek benneteket mindenki, aki hozzá szól a kérdésre koncentráljon és mellőzze az Igei beszúrásokat meg sértegetéseket.
Köszönöm
baptista lelkész
Én Jehova Tanúiról beszélek, nem a Baptista vallásról,
Egyébként pedig egy sima család tag akiket a határ választ el Észak, és dél Koreában sem nagyon mehetnek át, akkor gondolod, hogy csak úgy belehet szállingózni Bibliával és tevékenykedni:
Fél évszázadon keresztül sok koreainak semmilyen kapcsolata nem volt a rokonaival — se levélen, se faxon, se telefonon keresztül. Az országot elválasztó demilitarizált övezet elszigetelte egymástól a családtagokat.
A szétválasztott családok közül csak nagyon kevésnek volt lehetősége újra találkozni. Egyesek becslése szerint még mindig 690 000 hatvan év feletti és 260 000 hetven év feletti személy él külön a szeretteitől. Dél-Koreában azonban a közül a 76 000 személy közül, akik megfeleltek bizonyos követelményeknek, és jelentkeztek, hogy szeretnék meglátogatni északon élő rokonaikat, csupán százan kaptak erre lehetőséget.
Kérdező: én Szenczyt azért említettem meg, mert előttem azt írták, hogy ott tilos a térítés.
Amúgy egyrészt Vujic Trvtko Pokoli történet első részében van a kezdet, másrészt keresem neked linkeket:
Van még, ha gondolod és erre írtam, hogy ők járnak oda évtizedek óta, tehát az, hogy a tanúk nem mennek, az nem az miatt van, amit állítanak, hogy oda nem szabad.
10-nek.
Akkor nemtudod hol van eszek korea,és azt se ,hogy milyen regim van ottan.
Ezért nem hisznek neked!!!
15-nek.A tanuk ha mennek nem azèrt mennek,hogy tetszelegjenek a regimnrk anem azèrt,hogy hirdessèk az evangèliumot.
Az pedig nem tetszik mert a tanuk nem fognak fegyvert embertársuk ellen,nekük pedig hatalmas hadseregük van.
Ez az állás,hogy nem megy katonának ilyen orszàgba egyik legellensègesebb viselkedès.
A baptista lelkèsz ha odamegy ovodàt èpiteni az tetszik nekik.De ez csak a regimet tàmogatja,tudva ,hogy a baptistàk nem tiltjàk a fegyverre valo felkèszülèst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!