Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Beleszerettem egy református...

Beleszerettem egy református lelkészbe, az ügy nem reménytelen, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Szeretnék neki egy zsoltár által "jelezni", vagy dícsérni őt. Ti melyiket választanátok?
2010. márc. 25. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
az Énekek éneke egyértelműbb lenne :)
2010. márc. 25. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Én előbb nagyon elkérném Istentől, biztos-e hogy őt szánta neked társnak. Lelkész feleségnek lenni, nem egy tündérmese, hordoz magában nem kevés lemondást. Néha elnézem a mi lelkészünket, hát nem igen kíméli a gyülekezet. Kezdeményezned csak akkor lehet, ha lelkésznő és te férfi vagy.

A Jézusba vetett hit reményt ad.

2010. márc. 25. 14:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Énekek éneke...
2010. márc. 25. 15:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Sajnos évek óta kerülgetjük a forró kását, mikor megismerkedtünk, volt egy komoly kapcsolatom. De már akkor láttam, hogy vibrál köztünk a levegő.Aztán egy évre rá kerestük egymást, elvitt vacsorázni, azon a címen, hogy megbeszéljük, miért nem működik az akkori kapcsolatom. Nem mertem kezdeményezni, ezért tényleg jóformán csak arról volt szó. Mostanában ismét összefutottunk párszor, folyton csak bámul. Amúgy határozott, erős férfi, nincs más a láthatáron...Nem tudom merre, hogyan tudassam vele finoman, hogy részemről nincs ellenvetés...

Sokmindenről le tudnék mondani érte.Évek óta nem múlik a vonzódás.

2010. márc. 25. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Továbbra is tartom a véleményem, tisztázd Istennel, tőle van-e ez a dolog. Én sok lányhoz tudnék vonzódni, de egy életet leélni csak nagyon kevéssel. Ismerek olyan keresztyén lelkipásztort, akit a felesége háromszor kosarazott ki, mire igent mondott. De ahányszor megkérdezte Istent, mindíg az volt Isten válasza, ő lesz a feleséged. Egy ilyen lekészhez érdemes feleségül menni. Hogy a te konkrét esetedben mi Isten szándéka, és az hogyan fog megvalósúlni nem tudom. De Isten személyes vezetése ebben is nagy segít, ha figyelsz rá. Hogy kit választasz társnak sokkal komolyabb döntés, mint ahogy ezt a mai emberek gondolják. Olyan is az életük és a házasságuk. A mai kor embere ahogy én látom a rossz döntések sorozatától szenved, ezzel teszi tönkre a saját és környezete életét, és mindenki mást vádol a nyomorúságos életéért, csak magát nem. Pedig az összes rossz döntést ő hozta. Kívánom, hogy te tudj jól dönteni.

A Jézusba vetet hit reményt ad.

2010. márc. 26. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!