Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanúi mennyire zavar...

Jehova tanúi mennyire zavar (vagy) nem zavar titeket a Karácsonyi hangulat?

Figyelt kérdés

Ugye majdnem minden házban fenyő van, az emberek főleg vidéken meglátogatják egymást, templomba mennek, van ahol még ma is Szenteste elmennek kántálni, megy a mennyből az angyal vagy a csendes éj, vagy más karácsonyi dalok.

Tehát maga a hangulat mennyire befolyásolja gyerekeiteket, hogyan magyarázzátok ezt meg nekik, főleg a kisebb korosztálynak akik látják a városokat, falvakat kidíszitve feldíszítve. És ti felnőttek mennyire vagytok közömbösek ilyenkor ott leg belűl...de őszintén ha kérhetem! :) Köszönöm!

2015. dec. 22. 18:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

Katolikus családba házasodtam be,és látom,hogy milyen dolgokról maradtam le,és igen nagyon sajnálom.Az én gyerekem nem ugy fog felnőni,hogy ne tudja mi a Karácsony.Nem dorbézolunk,vagy isszuk le magunkat ahogyan tanú koromba belénksúlykolták,hogy ilyenkor ezt csinálják akik a hamis vallásban vannak.

Elmegyünk megnézni a pásztorjátékot,végighallgassuk a misét,utána csendben ünnepelünk.

Itt az egyik hozzászóló írta,hogy a gyerekek megértik.Természetesen mí is meg kellett értsük,annyira féltünk,ha ellentmondunk a vének kiközösítenek,elszakítanak a szüleinktől és akkor mi lesz velünk? Tettek róla,hogy így fogjuk fel az egészet

2015. dec. 24. 15:19
 12/13 anonim ***** válasza:

4-s vagyok ,

Köszönöm utolsó hozzászolónak.

" Mert nem a szolgaság igáját vettük............."--ezt pedig a Tanúknak küldöm, kiváltképp annak, aki szerint Karácsonykor csak dorbézolunk, tivornyázunk....

2015. dec. 24. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Hajnali 1 körül egy csapat részeg kiabálása eléggé zavart :D
2015. dec. 26. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!