Magyarországon hány olyan kereszténynek "elismert" vallás van ami nem ünnepli a Karácsonyt?
Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 18:05
1/10 anonim válasza:
Magyarországon max elismert egyházak vannak. Amúgy pedig kettő.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Elárulnád, hogy melyek azok, vagy túl sokat kérek..
2015. dec. 17. 19:42
3/10 anonim válasza:
nehéz eldönteni, mert ugye ki mit ismer el, én pl Jehova tanúit már nem ismerném el, holott ők azt állítják csak és kizárólag ők a keresztények
4/10 anonim válasza:
A kereszytén az egy darab vallás. Azon belül vannak felekezetek. Az állam pedig "csak" huszonvalahányat ismer el Magyarországon.
Amúgy a kérdésre a válasz a Jehova Tanúi. Semmit nem ünnepelnek, tehát még szülinapot sem.
6/10 anonim válasza:
Húsz évvel ezelőtt még a hitgyülisek sem ünnepelték, de ott mára már lazultak a szabályok. Legalábbis az én rokonaimnál lazultak :)
7/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Adventista vagyok, és tartjuk a karácsonyt. :-)
Üdv. Péter
8/10 anonim válasza:
# 7
Én is csak olyan adventistákat ismertem, akik saját bevallásuk szerint nem tartották a Karácsonyt (sem). Ez akkor egyéni lelkiismeret dolga nálatok?
Vagy időközben változott meg nálatok is, mint a hitgyüliben?
9/10 anonim válasza:
Sziasztok!
Mindig is voltak szélsőségesen gondolkodók és viselkedők, ahogy minden közösségben is. A többség nem ilyen.
Áldott Karácsonyt!
https://www.youtube.com/watch?v=sfG7jNHcZXw
Üdv. Péter
10/10 anonim válasza:
A jehovások szerintem a húsvétot ünneplik,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!