Keresztények. Nem Jehova Tanúi, . Bővebben lent?
Könyörgöm ne gyere ezekkel a demagóg, beidomított, előre leírt, ppagály müójáa ismételt szövegekekel.
Te tényleg azt iszed, h ismered az egész világon az összes keresztény közösséget, hogy ismered mindegyik közösség tanításást, hitvallását, evangélizáló nunkáját? Nem hiszem. Gyere ki a fényre kérlek....
Te tényleg ismered a kínai Shin hau közösséget, akik szeretetben, békességben élnek, szeretve és tisztelve egymást, fel nem vévén fegyvereket hozzátok hasonlóan, mártírhalált halva a hitükért, Jézusért. Látod a kínában lévő evangélizáló munkájukat?????
Könyörgöm az Isten szelemére, kicsit gondolkodj.....
Nem őket nem úgy hívják, hogy Jegova Tanúi, hanem Shin Hau ( isten háza ) közösség.
értsd már meg, hogy nem azok üdvözülnek, akik csak közétek tartoznak vagy bárhova, hanem "akiket Isten Szelleme vezérel, azok Istennek Fiai"
Tudod mikor csatlakoztam egy keresztény közösséghez én is csak azt hittem, hogy na Isten csak köztünk munkálkodik és aki köztünk van, csak za van jó helyen.
Mára felnőttem....te is tedd ezt.
Az, hogy szeretetben és tisztességben él egy közösség semmiképp nem mutatja, hgy Isten köztük van
Könyörgöm ne gyere ezekkel a demagóg, beidomított, előre leírt, ppagály müójáa ismételt szövegekekel.
Te tényleg azt iszed, h ismered az egész világon az összes keresztény közösséget, hogy ismered mindegyik közösség tanításást, hitvallását, evangélizáló nunkáját? Nem hiszem. Gyere ki a fényre kérlek....
Te tényleg ismered a kínai Shin hau közösséget, akik szeretetben, békességben élnek, szeretve és tisztelve egymást, fel nem vévén fegyvereket hozzátok hasonlóan, mártírhalált halva a hitükért, Jézusért. Látod a kínában lévő evangélizáló munkájukat?????
Könyörgöm az Isten szelemére, kicsit gondolkodj.....
Nem őket nem úgy hívják, hogy Jegova Tanúi, hanem Shin Hau ( isten háza ) közösség.
értsd már meg, hogy nem azok üdvözülnek, akik csak közétek tartoznak vagy bárhova, hanem "akiket Isten Szelleme vezérel, azok Istennek Fiai"
Tudod mikor csatlakoztam egy keresztény közösséghez én is csak azt hittem, hogy na Isten csak köztünk munkálkodik és aki köztünk van, csak za van jó helyen.
Mára felnőttem....te is tedd ezt.
Az, hogy szeretetben és tisztességben él egy közösség semmiképp nem mutatja, hgy Isten köztük van
Kedves kérdező, ahogy a második hozzá szólásomban is említettem, ne is próbálj velük párbeszédet folytatni, mert úgy sem változtatják meg a nézeteiket. Sajnos a hétről hétre történő átalakítás teljesen beépíti az elméjükbe a téves tanokat, és foggal körömmel védik, ha bárki mást mer állítani, nekem legnagyobb kedvencem az alapító Russell csodás piramis sírja, amint a szabadkőműves páholy több jele is megtalálható, ami ugyebár Lucifernek a new world order alapjai lefektetésében is fontos szerepet játszik. Egyszer pont itt gyakorin olvastam, ahol asszem Zitus próbálta több oldalas szenvedésbe megindokolni, hogy azok a világvége jóslatok, amiket kiemelném szigorúan tilt a Biblia, azokat az emberek félreértették, meg pont nem így, meg pont nem úgy volt, hihetetlen volt végig olvasni is. Tudod kedves kérdező ez már az az eset, amikor rajtakapod a tolvajt a lopáson, pontosan szembesíted a bűnével, de van olyan pofátlan, hogy tökéletesen úgy állítja be a dolgokat, mintha nem tett volna semmi rosszat :) Isten áldjon mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!