Mit jelenthet az álmom?
Az éjjel nagyon furcsát álmodtam.
A lényeg, hogy embereket láttam az úton, akikben mindenféle rosszat megláttam, de jót nem. Nem volt bennük őszinteség...semmi. Úgy döntöttem, otthagyom őket. Egy templomban voltam. Lefeküdtem egy helyre és betakaróztam. Ahogy kinyitottam a szemem, az oltárt láttam. Biztonságban éreztem magam, és, amikor ránéztem az oltárra megnyugvás töltött el. Egy kedves papot láttam még, aki bezárta a templom ajtajait, de én ott maradhattam, sőt intett, hogy maradjak is és még egy pléddel betakart engem.
Itt véget ért az álom.
Köszönöm a segítséget és válaszokat.
Nyugalomra és lelki békére vágysz, ennyi. De ki nem? Nincs ebben semmi különös.
Ettől függetlenül benézhetsz egy templomba, ha gondolod. Lehet, hogy tényleg ott fogsz találni egy kis nyugalmat :)
2:
Járok be. :)
Lehet, ezt jelenti. :)
Talán el kellene gondolkodnod azon a részen, hogy "embereket láttam az úton, akikben mindenféle rosszat megláttam, de jót nem".
Attól tartok, ez a gondolatvilágodról, gondolkodásmódodról tükröz valamit, ami sztem nem szerencsés.
Ha - mint írod - jársz templomba, legjobb, ha egy pappal megbesz´led, miert nem láttálálmodban az emberekben semmi jót? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!