Honnan lehet tudni, hogy valakinek tényleg Mária-jelenése volt vagy csak képzelődött?
Akinek igazi jelenésben volt része, annak utána semmi kétsége sem marad, hogy jelenése volt. Ha bizonytalan ebben, akkor egész biztos, hogy nem jelenése volt.
De a jelenések nagyon-nagyon ritkák, és általában csak olyan embereknek jelenik meg, akik fél életüket szerény körülmények között aszkézisben, böjtben, imádságban töltötték.
"Akinek igazi jelenésben volt része, annak utána semmi kétsége sem marad, hogy jelenése volt."
A legtöbb korábbi lipótlakó ugyanezért kapta a flepnijét. Mind mélységesen meg van győződve róla, hogy amit ő látott, az csak és kizárólag jelenés lehetett.
# 7
Próbáld meg inkább szövegtanilag értelmezni, nem pedig darabjaira cincálni amit írtam :)
Mindössze annyit állítottam, hogy akinek valóban jelenése volt, abban ezek után szemernyi kétség sem marad hogy jelenése volt.
Ebből se nem következik, se nem állítottam, hogy mindenkinek jelenése lett volna, aki erről meg van győződve.
Érdekes ez a magyar nyelv, ugye? :)
Ellent mond Istennek és a szavának,
Maga Jézus sem jelenik meg senkinek, akkor Mária miért is tenne ilyet,
Mária nem írhatja felül a Teremtő dolgait, felrúgva a törvényeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!