Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sátánisták! Tényleg képesek...

Sátánisták! Tényleg képesek felvenni a kapcsolatot Sátánnal és Démonokkal?

Figyelt kérdés
Komoly válaszokat szeretnék, előre is köszönöm!

2015. nov. 26. 17:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

nem, nem tudnak, persze lehet, hogy némelyiknek van spirituális értelme, de úgy kézzelfoghatóan ahogy egy másik embert nem tudják megtapaztalni

ismerek pár arcot akik elvileg képesek voltak ilyenre, de (micsoda véletlen) csak halucinogén kábítószerek hatása alatt

2015. nov. 26. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen élőben beszéltem vele, a lakása Piros fekete színre van festve

De Jehova hatalommal magasabb helyen van Sátánnál, így nem sokat tud tenni, csak amennyit megenged neki.

Nem kell kábítószer hozzá,

A Jézus idejében élők sem használtak kábítószert, és rémisztő dolgokat tud a fizikai testtel tenni ha Isten megengedi, ezt élvezi is a gonosz,

Egy biztos, nem szabad az erejét lebecsülni, és nem is szabad foglalkozni vele.

Mert ha valaki kapcsolatba kerül vele, Iszonyú kínok árán tud csak megszabadulni tőle.

2015. nov. 26. 22:00
 13/16 focimami56 válasza:
100%
Igen De csak chatelnek mert annak nincs perc dija
2015. nov. 29. 03:00
 14/16 anonim válasza:
Ennyit az értelmes válaszokról
2016. ápr. 21. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, régebben én is sokat dumáltam vele, csak sajnos azóta emelt díjas lett a szám, facebookra meg még nem regisztrált be :/
2016. máj. 18. 18:07
 16/16 anonim ***** válasza:

IMÁDOM AZ OLYAN TUDATLANOKAT, AKIK EGY CSÖPPNYI ELFERDÍTETT IGAZSÁGOT TÉNYKÉNT KEZELNEK.

Képesek vagyunk amúgy

2016. szept. 19. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!