Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit kell tennem, ha vallásos...

Mit kell tennem, ha vallásos akarok lenni, mármint úgy rendesen?

Figyelt kérdés

Az okát annyira én sem értem, de az elmúlt években rengeteg minden történt velem, és megváltozott a gondolkodásom is. Rájöttem, hogy attól érzem magam igazán boldognak, ha szeretetet adok másoknak és jó dolgokat teszek. És abban is hiszek, hogy irányít minket valami az univerzumban. A szerelmi ügyeim is csak egyre zavarosabbak, amiből kezd elegem lenni már, és akár erre is megoldást jelenthetne, ha úgy sem feküdnék le senkivel, csak ha megházasodok.

Viszont ezidáig nem éltem vallásos életet, ettől függetlenül el lehetne most kezdeni 20 évesen? Van itt olyan, aki hitgyülekezetbe jár?

20/L

2015. nov. 23. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

óvatosan hölgyem a fentebb linkelt jw.org jehova tanúinak az oldala, te is talán halottad már milyen veszélyes ez a szekta, elsőre nagyon logikusnak és hitelesnek tűnnek, de simán hazudnak, torzítanak vagy valótlan történelmi adatokat vonultatnak fel ,arra számítva, hogy za olvasú úgy sem néz utána a nehezen fellelhető idegennyelvű forrásoknak

ha vallásos akarsz lenni, vigyázz a szektákkal, mert "vadásznak" a hozzád hasonló emberekre

2015. nov. 24. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Utazz el Szíriába és ajánld fel a bájaidat az Iszlám Államnak. Ők vallásosat csinálnak belőled.
2015. nov. 24. 11:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat, hasznosak voltak! :)
2015. nov. 24. 18:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Vallásos ne akarj lenni, inkább keresztény. (Ez két különböző dolog)

kereszténynek lenni annyi mint szeretni és szeretve lenni, elfogadni Isten feltétel nélküli szeretetét és ezt adni tovább másoknak is és hinni abban, hogy Isten Fia azért meghalt a keresztény, hogy örök életed legyen és üdvösséged :)

Ha érdekel valami írj privátot ;)

20/L

2015. nov. 27. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!