Számít-e Istennek, hogy melyik vallási közösséghez tartozunk, ha az életvitelünk megfelel a Biblián keresztül közölt elvárásainak? Nem aszerint ítél az Úr, hogy emberileg mennyire vagyunk összhangban Jézus tanításaival?
Figyelt kérdés
Megítélésünk szempontjából a "keresztényi" emberi tulajdonságaink szerintem sokkal fontosabbak Isten számára, mint a vallási hovatartozásunk.2010. márc. 20. 21:30
21/30 anonim válasza:
szerintem pedig inkább az árul el sokat valakiről, hogy erre figyel, és nem a válaszra. vajon Jézus az előtt a tömeg előtt, amelyik ezt üvöltötte "feszitsd meg" hány százalékot ért el? és vajon az a 0% azt bizonyította, hogy a kivégzését akaró tömegnek van igaza? nem, "mert Istennek kell inkább engedelmeskednünk, semmint embereknek" ez viszont nem tesz minket népszerűvé, ez egyértelmű, és igaz.
22/30 anonim válasza:
Vajon csak azok cselekszik Isten akaratát, akik az Őrtoronynak szolgálnak?
23/30 anonim válasza:
azok, akik az örtoronynak szolgálnak, semmiképp sem cselekedhetik Isten akaratát, hisz Jézus azt mondta, hogy az egyedüli igaz Istent imádd, és csak neki végezz szent szolgálatot. aki tehát az örtoronynak szolgál, bálványimádást követ el véleményem szerint.
24/30 anonim válasza:
tehát jehova tanúi bálványimádók
25/30 anonim válasza:
"magad mondod". én nem mondtam ilyet. te sem kérdeztél ilyet. arról beszéltünk, akik az örtornyot imádják.
26/30 anonim válasza:
így van, jehova tanúi pedig az Őrtorony Szervezetnek szolgálnak
27/30 anonim válasza:
A Biblia sehol sem beszél sem brooklynról, sem az Őrtorony Társulatról, de még Charles T. Russel neve sem található meg benne. Nem olvastam belőle tanulmányozni való kiadványokról, magazinokról, királyság termekről stb.
28/30 anonim válasza:
én sem, és nem is állítottam ilyet. van valami konkrét kérdésed?
29/30 anonim válasza:
Nem vagyok hívő,de hiszem ha helyes úton jársz meg kapod a megérdemelt jutalmad Legyen az bár mi is amiben hiszel!
A többieknek: hidd el nem kéne 1 perc,hogy istennek nevezz amikor a fejedhez nyomom a pisztolyom csövét! És hinnéd,hogy az a helyes amit ÉN mondok. Sajnos van ilyen élet is......
30/30 anonim válasza:
03-23 18:24
A Biblia kicsit előbb íródott! De ha ezt sem tudod minek válaszolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!