Vajon Isten mit szeretne, mi legyen a hivatásom, foglalkozásom?
Tanultál abból is - de a záróvizsgát le kell tenni!!
Lehet vargabetűket, kanyarokat tenni, míg megtalálja az ember azt a tevékenységet, amit szeretettel és odaadó figyelemmel végez. Isten végtelen irgalmas, nem vár el tőlünk lehetetlent, ha valami nagyon nem megy, nem kell erőltetni.
Isten nem döntötte el előre a szakmádat. Neked kell megválasztani. Milyen gazdasági szakra jártál? Közgáz vagy pénzügy-számvitel? Ha szociális területen szeretnél dolgozni, akkor válaszd azt. Vannak egyházi szociális szakok is pl. diakónus.
Olyat válassz, amiben jó vagy reál/humán tárgyak? Illetve legyen piacképes, ne büfészak.
Van gondviselés az Istenben hívők és bízók számára, tehát ha szorgalmasan tanulsz és keresel később munkát, fogsz találni.
Erre neked kell rájönnöd.
Én is hasonlóan vagyok, mint te: néha úgy érzem, hogy hittan- biológia tanár szeretnék lenni, és ez a feladatom; máskor viszont egyáltalán nem vagyok ebben biztos.
De, ha kéred Isten segítségét ahhoz, hogy megtaláld a helyed, biztos meghallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!