Szerintetek igaz az, hogy egy lánynak Isten megmutatta a poklot? Ahol Michael Jackson is ott volt?
Csel 2,17
És lészen az utolsó napokban, ezt mondja az Isten, kitöltök az én Lelkemből minden testre: és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok, és a ti ifjaitok látásokat látnak, és a ti véneitek álmokat álmodnak.
Michael J.-t tedd félre. De az tény és való, hogy az utóbbi időben az ilyen pokol féle látomások megsokasodtak, különböző emberek, ugyan azt álmodják, ugyan arról számolnak be.
Nem akarom, hogy MJ ott legyen. Kitoroltem minden szamat es a tokom is kidobtam amin ő volt egyszeruen muszaj volt. :( De mar megbantam.
Nem, hazugság az egész. Hihetetlen, hogy a mai világban mennyire buták bizonyos emberek.
Aki előjön egy ilyen "látomásos" cuccal, azt hirtelen nagyon felkapják, és sokan hisznek neki.
Ilyen szempontból még az ókori ember is okosabb volt, mint a 21. század embere. Ott is volt rengeteg ilyen látomásos story, de köztudott volt, hogy csak egy irodalmi műfaj.
"tolsó előtti, 14 éves és keresztény. Nem az a divat keresztény, befogadtam Jézust, Hit Gyülibe járok. Nem vagyok bálványimádó, igaz tapasztalatlan vagyok még de kezdem megismerni Istent jobban. A saját szememmel láttam, ahogy megérinti a Szent Szellem az embereket! Bárki bármit mondhat a Hitem már olyan erős, hogy azt senki meg nem törheti. :)"
-->A Hit Gyülekezete had ne mondjam mi ;-) Elég annyi, hogy még a 16. századi reformációhoz sincs semmi köze, noha állítólag protestánsnak vallják magukat. A Szentlélek meg nem érintett meg ott senkit sem, tömegpszichózis az egész. Egy volt karizmatikus prédikátor el is mondta, hogy milyen eszközök kellenek ahhoz, hogy elő tudják idézni ezt a jelenséget. Arról nem is beszélve, hogy amit a Szentlélek munkájának neveznek, az ugyanúgy megvan a pogány vallásokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!